28η Οκτωβρίου – Αθήνα: Χαμόγελα και υπερηφάνεια στη μαθητική παρέλαση

0
151

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Με λαμπρότητα τιμούν και φέτος την 28η Οκτωβρίου όλοι οι Έλληνες. Στην Αθήνα – όπως και στις υπόλοιπες πόλεις της χώρας – οι μαθητές παρέλασαν για να τιμήσουν την πατρίδα μας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώνονται στην πρωτεύουσα με τη μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα. Στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου συμμετείχαν και τα 235 σχολεία της Α’ Αθηνών (134 δημοτικά, 50 γυμνάσια και 51 λύκεια, γενικής και ειδικής παιδείας), με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το κάθε ένα, η ομάδα των Special Olympics, καθώς επίσης και οι πρόσκοποι.

Την παρέλαση παρακολούθησαν και εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας, μεταξύ των οποίων η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

28η Οκτωβρίου - Αθήνα: Χαμόγελα και υπερηφάνεια στη μαθητική παρέλαση 28η Οκτωβρίου - Αθήνα: Χαμόγελα και υπερηφάνεια στη μαθητική παρέλαση 28η Οκτωβρίου - Αθήνα: Χαμόγελα και υπερηφάνεια στη μαθητική παρέλαση

Οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας προοδευτικά δόθηκαν στην κυκλοφορία.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr