4.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα

0
100

Παραμένουν τα προβλήματα σε Εκάλη, Διόνυσος, Αγ.Στέφανος, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά, Κάλαμος


Αν και έχουν περάσει τόσες ημέρες, ακόμα δεν έχει επανέλθει το ρεύμα σε όλα τα νοικοκυριά! Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι τα συνεργεία του συνεχίζουν τις εργασίες καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας για την αποκατάσταση των ζημιών στο Δίκτυο στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο για την επανηλεκτροδότηση άλλων περίπου 4.000 νοικοκυριών.

Στον μαραθώνιο αυτό αγώνα, ο ΔΕΔΔΗΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Πολιτική Προστασία, τα συνεργεία και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την καθοριστική και πολύτιμη συνδρομή τους.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr)

Οι περιοχές στις οποίες παραμένουν τα προβλήματα είναι η Εκάλη, ο Διόνυσος, ο Αγ.Στέφανος, το Κρυονέρι, η Άνοιξη, η Δροσιά και ο Κάλαμος.

Νωρίτερα αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Το πρωί της Πέμπτης, τα σπίτια που δεν είχαν επανασυνδεθεί με το δίκτυο ηλεκτρισμού ήταν πάνω από 10.000, ενώ οι συνθήκες εξακολουθούσαν να είναι αντίξοες για τα συνεργεία, καθώς τα σημεία που είχαν υποστεί βλάβη βρίσκονταν σε δύσβατα σημεία, ή ήταν καλυμμένα με χιόνι και η πρόσβαση των συνεργείων ήταν σχεδόν αδύνατη.

Πηγή: tilegrafimanews.gr