6,1 Ρίχτερ στην Κάρπαθο – Καθησυχαστικός ο Γεράσιμος Χουλιάρας

0
127
61-ρίχτερ-στην-κάρπαθο-καθησυχαστικό

ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ: 6,1 Ρίχτερ στην Κάρπαθο – Καθησυχαστικός ο Γεράσιμος Χουλιάρας

Ειδήσεις: Καθησυχαστικός για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Καρπάθου που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης εμφανίστηκε ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας λέγοντας ότι δεν θα δημιουργήσει προβλήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook για τον σεισμό που σημειώθηκε στις 8:32 το πρωί ήταν ισχυρός, σημειώθηκε στο «Ελληνικό γεωδυναμικό τόξο με επίκεντρο και βάθος αρκετά μακριά ώστε να μη δημιουργήσει προβλήματα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γεράσιμου Χουλιάρα στην ΕΡΤ για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ. «Είναι αρκετά μακριά και λόγω και του μεγάλου βάθους μπορώ να είμαι πολύ καθησυχαστικός. Είναι σεισμός βάθους, δεν είναι σεισμός που θα δημιουργήσει προβλήματα. Θα δούμε πώς εξελίσσεται, το μέγεθος ακούγεται ανησυχητικό αλλά δεν είναι ανησυχητικός είναι ευεργετικός και φεύγει μαζί του μια τεράστια ενέργεια από το εσωτερικό του πλανήτη».

«Δεν περιμένουμε να επηρεάσει αλλά ρήγματα γιατί είναι πολύ μακριά από τα άλλα ρήγματα που έχουν ενεργοποιηθεί εκεί. Να προσέξουμε τους σεισμούς που είναι κοντά στην Κρήτη, αυτός ο σεισμός δεν συνδέεται» κατέληξε ο Γεράσιμος Χουλιάρας για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Καρπάθου.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr