“Άχρηστος βολεμένος”: Οργή στο Twitter για τον ασεβή Μόσιαλο

0
156
άχρηστος-βολεμένος-οργή-στο-twitter-για-τ

“Άχρηστος βολεμένος”: Οργή στο Twitter για τον ασεβή Μόσιαλο

Ειδήσεις: Δεν κοπάζει το κύμα οργής και θυμού για την προκλητική ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα για την οποία ο ίδιος παρά τον σάλο και τις αντιδράσεις δεν έχει νιώσει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη, ούτε και φυσικά να την ανακαλέσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Αρκετοί είναι αυτοί, μάλιστα, που αναρωτιούνται με τις τοποθετήσεις τους στα social media «γιατί παραμένει ακόμα στη θέση του;» δεδομένου ότι ο Ηλίας Μόσιαλος είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας σε διεθνείς οργανισμούς και φόρα για τον κορονοϊό.

Αντιδράσεις έχουν εκφραστεί και στο εσωτερικό της κυβέρνησης με τον Άδωνι Γεωργιάδη να μιλάει για «προσβλητική» ανάρτηση και να τονίζει την απουσία της συγγνώμης από τον κ. Μόσιαλο προς τους εκατοντάδες χιλιάδες Χριστιανούς Ορθόδοξους που προσέβαλε με την ανάρτησή του και την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, να συμπληρώνει «είναι μια λυπηρή ανάρτηση που προσβάλλει τους πιστούς».

Πολύ πιο έντονη είναι η αντίδραση στους κόλπους της ιεραρχίας με μητροπολίτες να εκφράζονται ακόμα πιο σκληρά από το επίσημο ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου, χρησιμοποιώντας λέξεις όπως «κόμπλεξ», «ασεβέστατος» κ.α.

Ο ίδιος ο κ. Μόσιαλος στη μοναδική μέχρι σήμερα δημόσια τοποθέτησή του για το θέμα όχι μόνο δεν ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη αλλά προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από αστεία επιχειρήματα.

«Μόσιαλος,παράδειγμα ότι η γνώση και η παιδεία δεν συνδέονται απαραίτητα νο.6838292», «αν υβρίζεις τη Θεοτόκο είσαι προοδευτικός», «χαμηλότατο το επίπεδο εκείνων που λαμβάνουν επιτελικές θέσεις» είναι ορισμένα από τα οργισμένα σχόλια για τον Ηλία Μόσιαλο.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr