«Άγιος Παΐσιος»: Αγωγή 200.000€ σε Τατσόπουλο για τα όσα είπε

0
243
άγιος-παΐσιος-αγωγή-200-000e-σε-τατσόπουλο

«Άγιος Παΐσιος»: Αγωγή 200.000€ σε Τατσόπουλο για τα όσα είπε 

Ειδήσεις:   Συνεχίζονται οι μεγάλες αντιδράσεις και τα πυρά που δέχεται ο Πέτρος Τατσόπουλος μετά το σχόλιό του για τη νέα σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον ουρανό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Εκτός από τις αντιδράσεις που έχουν υπάρξει από ιεράρχες, κατατέθηκε εναντίον του και μήνυση και αγωγή από το site ekklisiaonline ύψους 200.000 ευρώ. Το site επικαλείται άρθρο του αντιρατσιστικού νόμου και τον εγκαλεί για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος έκανε σήμερα ανάρτηση απαντώντας για την αγωγή και αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η ψυχαγωγική τηλεοπτική συνέντευξη της ημέρας από τον εκπρόσωπο της ekklisiaonLine που κατέθεσε εναντίον μου μήνυση και αγωγή. Παρότι διαρκεί μόλις δέκα λεπτά (από το 15 έως και το 24), θα χρειαστείτε μεγάλα αποθέματα υπομονής και χιούμορ για να τον παρακολουθήσετε να ξετυλίγει τον ειρμό των σκέψεών του, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί, πέραν των άλλων ευτράπελων, θα τον ακούσετε να παραδέχεται ευθέως ότι ο “Άγιος Παΐσιος” είναι μια τηλεοπτική παραγωγή της Μονής Βατοπαιδίου, η δεύτερη μετά τον κινηματογραφικό “Άνθρωπο του Θεού”. Θα σας λυθεί κάθε απορία, εάν ακόμη αναρωτιέστε προς τι όλος αυτός ο σάλος, η υστερία και ο πανικός με τη δική μου ανάρτηση. Όπως θα έλεγε και ο Τζορτζ Στεφανόπουλος: “Είναι η Μονή, stupid!”.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr