Άγρια δολοφονία στο Περιστέρι: Στη βόρεια Ελλάδα αναζητούν τον δολοφόνο της 17χρονης Νικολέτας

0
177

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Σαρώνουν τα σύνορα οι Αρχές για να μην διαφύγει ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος φέρεται να είναι ο δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας Καρολίδου κι ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία φέρεται να έχει φύγει από την Αθήνα και να βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα κι όχι στα βόρεια προάστια, όπως διαρρέεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Ο μοναδικός ύποπτος για την δολοφονία δι ασφυξίας της νεαρής κοπέλας, αφού τέλεσε το έγκλημα, πήγε στο σπίτι όπου διέμενε με 8-9 ακόμα ομοεθνείς του και τους ενημέρωσε πως φεύγει από τη χώρα.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν τους εξομολογήθηκε ότι άφησε χωρίς τις αισθήσεις την μέχρι πρότινος σύντροφό του ή τους είπε κάτι άλλο. Τρεις εξ αυτών πάντως, προσήχθησαν χθες το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ και κλήθηκαν να δώσουν απαντήσεις στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών για τον Σάνι, όπως είναι το όνομα του δράστη.

Ο κατά τα φαινόμενα δολοφόνος της νεαρής κοπέλας φέρεται να είπε στους φίλους του ότι θα επιστρέψει στη χώρα του, μέσω των χερσαίων συνόρων στη βόρεια Ελλάδα. Γι αυτό το λόγο, οι Αρχές έχουν δώσει τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του σε όλους τους μεθοριακούς σταθμούς, ωστόσο, θεωρείται απίθανο ότι θα επιχειρήσει να βγει από τη χώρα από τη νόμιμη οδό.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, προσπαθούν μέσα από τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου να διαπιστώσουν αν έχει επαφές με κανάλια που προωθούν παράνομα Πακιστανούς στην Ελλάδα, μέσω του Εβρου, καθώς θεωρούν πολύ πιθανό το σενάριο να χρησιμοποιήσει τους διακινητές που φέρνουν κόσμο στην Ελλάδα, να τον βγάλουν από τη χώρα με τον ίδιο τρόπο.

Γι αυτό και υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι από χθες τα ξημερώματα που εξαφανίστηκε κινήθηκε προς τη βόρεια Ελλάδα και δη τις ανατολικότερες περιοχές της χώρας, όπου υπάρχουν και τα παράνομα περάσματα του Εβρου. Μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς, ωστόσο, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να τον πιάσουν πριν προλάβει να βγει από τη χώρα και να τον οδηγήσουν προ της Δικαιοσύνης.

Το έγκλημα στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι, προστέθηκε στη μακρά αλυσίδα των γυναικοκτονιών που μαστίζουν τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, με την 17χρονη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή να βρίσκει ασφυκτικό θάνατο, από την απόφραξη των αεροφόρων οδών, πράγμα που σημαίνει ότι ο δράστης, με τον οποίο πάλεψε, καθώς υπήρχαν και μώλωπες στο σώμα της, φέρεται να της έκλεισε στόμα και μύτη με αποτέλεσμα να υποστεί έναν βασανιστικό θάνατο.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr