Αγρίνιο: Κινηματογραφική διάρρηξη στην εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου – Αρπαξαν 30 χιλιάδες ευρώ και λίρες

0
142

ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΕΑ: Κινηματογραφικά χαρακτηριστικά είχε η διάρρηξη που σημειώθηκε στα γραφεία του Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου (νέου) στο Αγρίνιο. Οι δράστες άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και οι έρευνες για τη σοβαρή υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η κλοπή έγινε χθες το απόγευμα αντιληπτή από τον Επίτροπο και καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές. Σημειώθηκε στο κτίριο με τα γραφεία που βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία.

Οι διαρρήκτες , που εισέβαλλαν από παράθυρο, ξήλωσαν την κάμερα και κατευθύνθηκαν στο χρηματοκιβώτιο το οποίο άνοιξαν. Άρπαξαν 30 χιλ. ευρώ, 15 λίρες και άλλα χρυσαφικά. Δεν έγιναν φυσικά αντιληπτοί και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Οι αστυνομικές αρχές προέβησαν σε διεξοδική έρευνα στο χώρο συλλέγοντας στοιχεία και μαρτυρίες. Η υπόθεση θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή καθώς ενδεχομένως ο δράστης γνώριζε πως το χρηματοκιβώτιο είχε μεγάλο ποσό καθώς προορίζονταν για διάφορες πληρωμές. Συνέβη η διάρρηξη μάλιστα κατά την απουσία του ιερέα στο Άγιο Όρος.

Αγρίνιο: Κινηματογραφική διάρρηξη στην εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου - Αρπαξαν 30 χιλιάδες ευρώ και λίρες Αγρίνιο: Κινηματογραφική διάρρηξη στην εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου - Αρπαξαν 30 χιλιάδες ευρώ και λίρες Αγρίνιο: Κινηματογραφική διάρρηξη στην εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου - Αρπαξαν 30 χιλιάδες ευρώ και λίρες Αγρίνιο: Κινηματογραφική διάρρηξη στην εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου - Αρπαξαν 30 χιλιάδες ευρώ και λίρες

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr