Αλόννησος: Το απίστευτο δράμα για τη μητέρα της Καρολάιν

0
139
αλόννησος-το-απίστευτο-δράμα-για-τη-μη

Ένα απίστευτο δράμα βιώνει η μητέρα της Καρολάιν, καθώς εκτός από τον τραγικό θάνατο της κόρης της, καλείται να σηκώσει το βάρος της ανατριχιαστικής ομολογίας του γαμπρού της. Στο πλευρό της βρίσκεται ολόκληρη η Αλόννησος.

Ο πόνος ανείπωτος για τη γυναίκα πίσω από τις γρίλιες. Η μητέρα της Καρολάιν κλεισμένη στο σπίτι της στην Αλόννησο προσπαθεί να χωρέσει στο νου της την τραγωδία.

Χρειάζεται χώρο και χρόνο και στέλνει το μήνυμά της στα Μέσα Ενημέρωσης με μια οικογενειακή φίλη και δημοτική σύμβουλο του νησιού.

Η δημοσιότητα δεν αφήνει τη μητέρα της Καρολάιν να θρηνήσει έτσι όπως το έχει η ίδια ανάγκη. Θέλει να βρεθεί μόνη στην τελευταία κατοικία του κοριτσιού της μπροστά στην απέραντη θάλασσα. Εκεί όπου καθημερινά άνθρωποι του νησιού αφήνουν λουλούδια με βουρκωμένα μάτια.

Ένα μικρό κορίτσι που χάθηκε ξαφνικά από τις ζωές των φίλων και των εκπαιδευτικών της, χωρίς να γνωρίζουν καν ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος που βρέθηκε πλάι της και την πήρε μακριά από το νησί.

Είναι η περιγραφή καθηγήτριάς της που θυμάται απλώς να ακούει το όνομα του αγαπημένου της μαθήτριας της και μετά τίποτε άλλο. Μέχρι τη στιγμή που ομολόγησε ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πως ήταν εκείνος που έπνιξε το 20χρονο πια κορίτσι, μέσα στο σπίτι τους, δίπλα στο παιδί τους.

Απόμακρος και αινιγματικός ήταν και στη γειτονιά του στα Γλυκά Νερά.

Τη νύχτα της Δευτέρας, λίγες ώρες πριν το φονικό, ένας γείτονας που περνούσε από το σπίτι τους χαιρετούσε το κορίτσι στο μπαλκόνι, χωρίς να γνωρίζει καν το όνομά της, ενώ για τον ίδιο που τον καλημέριζε κάθε μέρα ήξερε μόνο πως τον λένε Μπάμπη.

Ένα μωρό, το κοριτσάκι τους μόλις ενός έτους, είναι η ζωή που συνεχίζεται μετά την τραγωδία, στο σπίτι των γονιών του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου.

Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για την επιμέλειά του. Οι άνθρωποι στην Αλόννησο τονίζουν ότι παιδί πρέπει να μεγαλώσει με την μητέρα της άτυχης Καρολάιν, ενώ επισημαίνουν ότι το νησί είναι ότι πρέπει για να μεγαλώσει ένα παιδί.

Λόγω της μεγάλης διάστασης που πήρε το θέμα στα διεθνή μέσα αλλά και της βρετανικής καταγωγής της Καρολίνας, βρετανοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ώστε να επισκεφθούν την Αλόννησο και να αφήσουν λίγα λουλούδια στον τάφο της άτυχης κοπέλας.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr