ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΟΠΕΚΕΠΕ! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΪ́ΟΥ 2024 ΕΦΚΑ, ΟΓΑ, ΔΕΚΟ!!

0
15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr)! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (efka.gov.gr) ΜΑΪ́ΟΥ 2024 ΕΦΚΑ, ΟΓΑ, ΔΕΚΟ!! – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ποιο το μέλλον του ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) μετά τις ανακοινώσεις του υπ. Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Λευτέρης Αυγενάκης. Υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψουν τα χρήματα και οι επιδοτήσεις;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Μιλώντας στο Forum της Ναυτεμπορικής ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να μπει ένα τέλος στη «μαύρη σελίδα» του ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr), ζητώντας την άμεση παραίτηση του προέδρου του οργανισμού.

«Ζήτησα την παραίτηση του προέδρου του ΟΠΕΠΕΚΕ γιατί πραγματικά απεδείχθη δεν είναι ικανός. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν μπορεί να διοικήσει», είπε, δίνοντας ένα – ένα τα σφάλματα που έχει κάνει.

«Είναι ξεκάθαρη η δέσμευσή μας: Η μαύρη σελίδα με τον Ευάγγελο Σημανδράκο τελειώνει. Φύγετε τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Έδωσε και εξηγήσεις σχετικά με το τι συνέβη με την πληρωμή της προκαταβολής της βασικής ενίσχυσης, αλλά και το ποιες είναι οι ευθύνες της διοίκησης του Οργανισμού, ο κ. Αυγενάκης επισήμανε ότι για πρώτη φορά φέτος με τη νέα ΚΑΠ προβλέπονται 236 εκατ. λιγότερα. Από τα 836 εκατ. ευρώ που θα καταβάλλονταν στα τέλη Οκτώβριου, η σημερινή διοίκηση δεν κατάφερε να απορροφήσει επιπλέον 88 εκατ. ευρώ. «Τα χρήματα αυτά η Κοινότητα τα δίνει για τους αγρότες. Δεν τα δίνει για τα Ταμεία», τόνισε.

Παράλληλα, επισήμανε ότι από το 2015 εκκρεμούν περιπτώσεις παραγωγών οι οποίοι αν και δικαιώθηκαν από τη δικαιοσύνη, ακόμα δεν τους έχουν αποδοθεί αποζημιώσεις, παρά το γεγονός ότι τα χρήματα υπάρχουν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΟΠΕΚΕΠΕ! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΪ́ΟΥ 2024 ΕΦΚΑ, ΟΓΑ, ΔΕΚΟ!! – Ημερομηνίες πληρωμών!

Ξεκινά η αντίστροφή μέτρηση για τις Συντάξεις Μαΐου, καθώς, σε λίγες μέρες θα γίνουν γνωστές και επίσημα οι ημερομηνίες πληρωμής από τον e- ΕΦΚΑ.

Οι επικρατέστερες ημερομηνίες για τις συντάξεις Μάϊου

Την Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο.

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις Μαρτίου 2024 την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024.

Το ίδιο θα κάνει λογικά ο ΟΓΑ, το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών), ΝΑΤ, ΚΕΑΝ και τα υπόλοιπα ταμεία.

Συγκεκριμένα:

  1. Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024.
  2. Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024.
  3. Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024.

Σύμφωνα με το Νόμο, ως ημερομηνία καταβολής των μηνιαίων κύριων συντάξεων του ΕΦΚΑ ορίζεται για τους μισθωτούς η προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.

Συγκεκριμένα

  1. Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Δευτέρα 29 Απριλίου 2024.
  2. Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Δευτέρα 29 Απριλίου 2024.
  3. Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο δηλαδή την Δευτέρα 29 Απριλίου 2024.
  4. Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Δευτέρα 29 Απριλίου 2024.
  5. Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Δευτέρα 29 Απριλίου 2024.
  6. Το ΕΤΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Δευτέρα 29 Απριλίου 2024.
  7. Η ΔΕΗ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Δευτέρα 29 Απριλίου 2024.

Τα ποσά των συντάξεων εμφανίζονται στα ΑΤΜ και είναι διαθέσιμα προς ανάληψη την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της ημερομηνίας πληρωμής τις απογευματινές έως βραδινές ώρες (συνήθως από 18.00 έως 21.00 ανάλογα με την τράπεζα).

ΝΕΑ VOUCHERS ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ!! ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 2024!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ!

ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΓΑ! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ VOUCHERS 2024!


Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr