Αναστάτωση στο Νοσοκομείο Πατρών – Άνδρας σε κατάσταση αμόκ απειλούσε τους πάντες

0
145

ΠΑΤΡΑ ΝΕΑ: Αναστάτωση προκλήθηκε στο νοσοκομείο της Πάτρας όταν ένας άνδρας εισέβαλε σε κατάσταση αμόκ και απειλούσε τους πάντες. Το προσωπικό του Νοσοκομείου αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr, ο άνδρας ο οποίος είναι γνωστός στα κυκλώματα της νύχτας της πόλης, καβγάδισε με τη σύντροφό του η οποία τον κατηγόρησε ότι την χτύπησε. Εκείνος βρέθηκε στο νοσοκομείο όντας σε κατάσταση αμόκ και ξεσήκωσε τα εξωτερικά ιατρεία.

Οι γιατροί δήλωσαν αδυναμία να τον εξετάσουν, ούτε καν να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες καθώς βρισκόταν σε συνεχή υπερδιέργεση. Τελικά εκλήθη η Αστυνομία.

Το επεισόδιο προκάλεσε αναστάτωση σε ασθενείς και συνοδούς που βρίσκονταν στον χώρο του νοσοκομείου αλλά και στο προσωπικό.

Αστυνομικοί μαζί με γιατρούς και νοσηλευτές έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν τελικά να τον συγκρατήσουν προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Του έκαναν δε και ηρεμιστική ένεση. Ο άνδρας έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη την Ελληνική Αστυνομία και έχει συμμετοχή σε διάφορα επεισόδια.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr