Ανατροπή με τις τοξικολογικές της 24χρονης Γεωργίας – «Βρέθηκε πολύ αλκοόλ»

0
149
ανατροπή-με-τις-τοξικολογικές-της-24χρο

Ανατρεπτικά στοιχεία που ενδεχομένως επηρεάσουν την εξέλιξη της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, αποκαλύπτει ο τεχνικός σύμβουλος, Δημήτρης Γαλεντέρης,

Όπως αναφέρει ο τεχνικός σύμβουλος της νεαρής γυναίκας, μιλώντας στο thesstoday.gr, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν, τελικά, μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό της.

«Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ όπως βιάστηκαν πολλοί να περιγράψουν. Τα ποσοστά κατανάλωσης αιθανόλης ήταν σημαντικά», δήλωσε ο Δημήτρης Γαλεντέρης τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά οι πληροφορίες από την πλευρά του κατηγορούμενου για το βιασμό τη 24χρονης στη Θεσσαλονίκη ανέφεραν ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις ήταν «καθαρές».

Ο Δ. Γαλεντέρης αναφέρει στο thesstoday.gr, ότι ύστερα από προσεκτική ανάγνωση του τελικού πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων διαπίστωσε ότι «δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της Γεωργίας Μπίκα, μετά τη διαπίστωση για την κατανάλωση αλκοόλ, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν αμελητέα, αναμένεται να ενσωματώσει το παραπάνω στοιχείο στην τεχνική έκθεση που θα συνταχθεί και θα παραδοθεί στην ανακρίτρια την επόμενη εβδομάδα.

«Η ανακρίτρια μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει, εμείς προσπαθούμε με τις παρατηρήσεις μας να βοηθήσουμε για να έχει καλύτερη εικόνα και κρίση», δήλωσε ο Δ, Γαλεντέρης, με τον ίδιο να συμπληρώνει ότι «το στοιχείο για τα ποσοστά αλκοόλ θα το καταθέσω στην ανακρίτρια μαζί με τον τελικό φάκελο, την επόμενη εβδομάδα».

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr