Ανοίγουν τα κομμωτήρια

0
33

Όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ημέρες θα επαναλειτουργήσουν τα κομμωτήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να ανοίξουν τα κομμωτήρια.

Το Eπαγγελματικό Eπιμελητήριο Αθηνών, αναφέρει ότι ο πρόεδρος του ήρθε σε επικοινωνία για το συγκεκριμένο θέμα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή- να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια. Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη», αναφέρει το Eπαγγελματικό Eπιμελητήριο Αθηνών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, θα προηγηθεί, καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τις λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς και πώς θα ανοίξουν και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο, Παρασκευή, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την Κυβέρνηση.

«Ασφαλώς τα κομμωτήρια έχουν προτεραιότητα για άνοιγμα», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με το πώς θα ανοίξουν ξανά οι επιχειρήσεις.

Πηγή: tilegrafimanews.gr