Απαγωγή επιχειρηματία: Οι δράστες ζητούν δύο εκατομμύρια ευρώ λύτρα

0
196
απαγωγή-επιχειρηματία-οι-δράστες-ζητ

Με πλήρη μυστικότητα και ιδιαίτερη προσοχή για το τι κρύβεται πίσω από την αρπαγή του επιχειρηματία χθες τα μεσάνυχτα, προσεγγίζουν την υπόθεση οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα οι δράστες έστησαν καρτέρι κοντά στο σπίτι του επιχειρηματία στην περιοχή του Πικερμίου και τον άρπαξαν την ώρα που μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο με φιλικό πρόσωπο.

Σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντός του, λίγες ώρες αργότερα οι απαγωγείς τηλεφώνησαν στον αδελφό του και ζητούν 2 εκατομμύρια ευρώ μετρητά προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Μάλιστα, έστειλαν και φωτογραφίες με τον επιχειρηματία δεμένο με τα χέρια πίσω από την πλάτη και τα πόδια ώστε να διαβεβαιώσουν τον αδελφό του πως είναι ζωντανός.

Ίδια πηγή ανέφερε πως οι απαγωγείς φαίνεται πως είναι αδίστακτοι και διαπραγματεύονται σκληρά για την απελευθέρωση του επιχειρηματία.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι υπήρχαν δύο ομάδες. Η μια παρακολουθούσε τον επιχειρηματία από τη στιγμή που έφυγε από το Μενίδι, πήγε στα Λιόσια για φαγητό και στη συνέχεια πήρε το δρόμο για το σπίτι του και η δεύτερη τον περίμενε και όταν έλαβε σήμα από την πρώτη, τον άρπαξε όταν μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και εκτιμάται ότι τα οχήματα που βρέθηκαν καμένα στα Σπάτα, πέντε χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, εκτιμάται ότι ήταν αυτά που χρησιμοποίησαν οι δράστες στο σχέδιο της αρπαγής του επιχειρηματία.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr