Απειλές και προειδοποιήσεις μέσω Sabah: «H σύγκρουση με την Τουρκία θα φέρει καταστροφή στην Ελλάδα»

0
235

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ: «Εάν οι ενέργειες της Ελλάδας κατά της Τουρκίας οδηγήσουν τελικά σε ένοπλη σύγκρουση, θα υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες για τις δύο χώρες» γράφει ο συντάκτης της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Sabah Μεχμέτ Μπαρλάς, παρουσιάζοντας την χώρα μας ως «πηγή» των προκλήσεων στο Αιγαίο Πέλαγος και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Ο Μπαρλάς, υπενθυμίζει τα γεγονότα που οδήγησαν το 1922 στη ήττα της Ελλάδας στην Μικρά Ασία και την καταστροφή που ακολούθησε, καθώς και στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο, «Ειρηνευτική Επιχείρηση» όπως την αποκαλούν προκλητικά οι Τούρκοι. «Οι Έλληνες δεν πρέπει να ξεχάσουν το παρελθόν» τονίζει ο αρθρογράφος της Σαμπάχ, σημειώνοντας: «Με προκλητικές ενέργειες και πολεμοχαρείς κραυγές εναντίον της Τουρκίας, η Ελλάδα δεν θα φτάσει πουθενά και θα της συμβούν άσχημα πράγματα».

Απειλές και προειδοποιήσεις μέσω Sabah: «H σύγκρουση με την Τουρκία θα φέρει καταστροφή στην Ελλάδα»

Αν και τάσσεται υπέρ της ειρήνης ανάμεσα στις δύο χώρες, λέγοντας πως «η Τουρκία δεν θα πρέπει να σκέφτεται τον πόλεμο», ο Μπαρλάς τονίζει πως πρέπει να υπενθυμίζεται στην Ελλάδα το 1922 ως παράδειγμα για το τι μπορεί να συμβεί, εάν υπάρξει πολεμική σύγκρουση με την Τουρκία.

«Ευχή μου είναι το Αιγαίο να αποτελέσει μια θάλασσα ειρήνης» καταλήγει στο άρθρο του.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr