Απεργία: Μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Τουλάχιστον οκτώ προσαγωγές

0
108

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΑ: Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο τη Θεσσαλονίκης μετά την ολοκλήρωση πορείας στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Συγκεκριμένα τα επεισόδια ξεκίνησαν στο ύψος του Εργατικού Κέντρου, όταν άτομα επιτέθηκαν με πέτρες, μάρμαρα και μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ, που απάντησαν με χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης.

Τα επεισόδια συνεχίζονται με τους ταραξίες να κατεβαίνουν προς Εγνατία, να προκαλουν φθορές σε αυτοκίνητα, καταστήματα και να ανάβουν φωτιές σε κάδους για να στήσουν οδοφράγματα.

Από τα επεισόδια έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής τουλάχιστον οκτώ προσαγωγές ενώ από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων.

Νωρίτερα, ζημιές σε εμπορικό κατάστημα και σε τράπεζες του κέντρου της Θεσσαλονίκης προκάλεσαν άτομα που συμμετέχουν στην πορεία των αναρχικών. Ειδικότερα, ατομα από την πορεία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, «κατέβασαν» με κοντάρια μια βιτρίνα κοσμηματοπωλείου στην οδό Τσιμισκή, ενώ στη συνέχεια έσπασαν κάμερες ασφαλείας τραπεζών και προκάλεσαν φθορές σε τουλάχιστον μια πρόσοψη.

Απεργία: Μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Τουλάχιστον οκτώ προσαγωγές Απεργία: Μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Τουλάχιστον οκτώ προσαγωγές

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr