Άρπαξαν από μία 68χρονη 40.000 ευρώ

0
216
άρπαξαν-από-μία-68χρονη-40-000-ευρώ

Θύμα τηλεφωνική απάτης με λεία 40.000 ευρώ, έπεσε μία 68χρονη γυναίκα από τη Λιβαδειά.

Σύμφωνα με το TVSTAR άγνωστος άνδρας της τηλεφώνησε δήθεν από το νοσοκομείο της Λιβαδειάς όπου είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένη, η κόρη της, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Με στόχο να προκαλέσουν στο θύμα τους πανικό, προκειμένου να γίνουν πειστικοί, φρόντισαν από το τηλέφωνο, γυναίκα συνεργός τους, προσποιούμενη την κόρη της, να φωνάζει σφαδάζοντας δήθεν από τους πόνους λίγο πριν το χειρουργείο για το οποίο όπως την ενημέρωσαν απαιτούνταν το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ.

Δεν άκουγε κανέναν

Έντρομη και αναστατωμένη η 68χρονη κατευθύνθηκε στην τράπεζα όπου παρά τις ενστάσεις του διευθυντή του υποκαταστήματος και της προσπάθειάς του να την αποτρέψει ζητώντας να του εξηγήσει τους λόγους που την αναγκάζουν να προβεί σε μία τόσο μεγάλη ανάληψη, το θύμα της απάτης πήρε τα χρήματα και επικοινώνησε με τους απατεώνες.

Της έκλεισαν ραντεβού σε ερημική περιοχή της Λιβαδειάς της απέσπασαν τα 40.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η απάτη έγινε αντιληπτή λίγη ώρα αργότερα όταν τηλεφώνησε στην κόρη της η οποία ήταν καλά στην υγείας της και βρισκόταν στη δουλειά της.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από την κόρη της 68χρονης στο τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς όπου και διεξάγει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr