Αθήνα: Πακιστανοί ύψωσαν σημαία – σύμβολο των Τζιχαντιστών

0
140
αθήνα-πακιστανοί-ύψωσαν-σημαία-σύμ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΘΗΝΑ -Στην προχθεσινή συγκέντρωση πακιστανών στο Σύνταγμα, έκανε την εμφάνισή της μία περίεργη σημαία. Η σημαία αυτή είναι το σύμβολο της Dawat-e-Islami,μιας σουνίτικης οργάνωσης με έδρα το Πακιστάν, που στόχο έχει τη διάδοση του Ισλάμ και τη «σωστή γνώση» της Σαρία παγκοσμίως.

Ο Πακιστανός τρομοκράτης που αιματοκύλισε την Γαλλία
Η οργάνωση αυτή είχε γίνει γνωστή μετά την φρικτή τρομοκρατική επίθεση Πακιστανού ισλαμιστή στην Γαλλία. Τον Πακιστανό τζιχαντιστή που επιτέθηκε με μπαλτά σε περαστικούς στο Παρίσι το 2020, ενέπνευσαν τα κηρύγματα του Ilyas Qadri, ιδρυτή & ηγέτη της Dawat-e-Islami, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του γαλλικού τύπου.

1730DFDB 1231 4F88 A306 F8F20A356E01
Το σύμβολο του μίσους που κυμάτισε στο κέντρο της Αθήνας
Η συγκεκριμένη οργάνωση έχει εμπλακεί σε αρκετές τρομοκρατικές επιθέσεις, διατηρεί στην Ελλάδα 12 κέντρα και τα μέλη της δίνουν το παρών σε όλες τις συγκεντρώσεις των Πακιστανών.

B541EC1A 8C21 4579 AFE0 97C2230B1959

Μέσω του υπουργού θρησκευτικών υποθέσεων Noor-ul-Haq Qadri, που έχει υπο τον έλεγχο του όλα τα πακιστανικά τζαμιά, το Ισλαμαμπάντ δημιουργεί τις απαραίτητες υποδομές που θα επιτρέψουν στο Πακιστάν στο κοντινό μέλλον, να παρεμβαίνει ανοιχτά στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας.

Πληροφορίες από τον Σταυροφόρο.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr