Αττική: Σαρωτικοί έλεγχοι της Τροχαίας – Σοβαρές και επικίνδυνες παραβάσεις

0
24
αττική-σαρωτικοί-έλεγχοι-της-τροχαία

Αττική: Σαρωτικοί έλεγχοι της Τροχαίας – Σοβαρές και επικίνδυνες παραβάσεις

Ειδήσεις: Σαρωτικούς ελέγχους πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής αφαιρώντας δεκάδες άδειες οδήγησης, πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας εξαιτίας σοβαρών και επικίνδυνων παραβάσεων από ασυνείδητους οδηγούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το itilegrafima.gr

Ειδικότερα στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την αντιμετώπιση των παραβάσεων που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησε την 26, 28, 29 και 30 Μαΐου 2021, ειδικές εξορμήσεις στις περιοχές των Αχαρνών, Ζεφυρίου, Αγίας Βαρβάρας, Κορυδαλλού, Περάματος και στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης.

Ειδικότερα αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), πραγματοποίησαν τροχονομικούς ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαίωσαν 461 παραβάσεις εκ των οποίων οι 40 αφορούσαν σε υπερβολική ταχύτητα, οι 28 για στέρηση άδειες ικανότητας οδήγησης, οι 29 για στέρηση πινακίδας κυκλοφορίας, οι 72 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, οι 38 για μη χρήση ζώνης, οι 38 για θόρυβο, οι 22 για φιμέ τζάμια, οι 17 για επίδειξη ικανοτήτων, οι 4 για αυτοσχέδιους αγώνες και 173 λοιπές παραβάσεις.

Επιπλέον οι αστυνομικοί αφαίρεσαν 83 άδειες ικανότητας οδήγησης, 92 άδειες κυκλοφορίας και 87 πινακίδες κυκλοφορίας ενώ παράλληλα ακινητοποίησαν 30 οχήματα.

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, αλλά και της υπόλοιπης χώρας.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr