Χαλάνδρι: Έτσι εντοπίστηκε το βρέφος που εγκατέλειψαν – Ήταν σε καλή κατάσταση

0
177
χαλάνδρι-έτσι-εντοπίστηκε-το-βρέφος-π

Χαλάνδρι: Έτσι εντοπίστηκε το βρέφος που εγκατέλειψαν – Ήταν σε καλή κατάσταση

Ειδήσεις: Ακόμα μία εγκατάλειψη βρέφους αυτή τη φορά στο Χαλάνδρι έρχεται να υπογραμμίσει με δραματικό τρόπο τις ανυπέρβλητες πολλές φορές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γονείς στο να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Το μωρό που βρέθηκε σε καλή κατάσταση έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ η αστυνομία ερευνά τις κάμερες των κτιρίων της περιοχής για να εντοπίσει στοιχεία σχετικά με τον άγνωστο που το εγκατέλειψε.

Άκουσε το κλάμα

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία το μωρό εντόπισε αρχικά ένας αστυνομικός που έκανε την απογευματινή του βάρδια στη φύλαξη πολιτικού προσώπου που μένει στο Χαλάνδρι. Αρχικά είχε διαρρεύσει ότι ο αστυνομικός είδε έναν άνδρα να αφήνει ένα σακ βουαγιάζ στο σημείο, ωστόσο ο αστυνομικός άκουσε το κλάμα του βρέφους και προσέγγισε την τσάντα.

Ήταν φροντισμένο

Το μωρό βρέθηκε στην παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας στο Χαλάνδρι. Το βρέφος ήταν μέσα στην τσάντα πλάτης που ήταν ανοιχτή στο πάνω μέρος, ενώ ήταν καθαρό, περιποιημένο και φορούσε σκούφο, κάλτσες, παντελόνι και άλλα ρούχα για να μην κρυώνει.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr