Χαμόγελο του Παιδιού ΤΩΡΑ: Συναγερμός για την εξαφάνιση του Στάθη Άνθη

0
53
χαμόγελο-του-παιδιού-τωρα-συναγερμός

Χαμόγελο του Παιδιού ΤΩΡΑ: Συναγερμός για την εξαφάνιση του Στάθη Άνθη-Στις 8/3/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Πλίμουθ, στην Αγγλία, ο Ευστάθιος Άνθης, 33 ετών.

NEWS -Tο «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Άνθη Ευστάθιου στις 14/3/2021 όπου και επικοινώνησε άμεσα με τον αρμόδιο συνεργαζόμενο φορέα στην Αγγλία Missing People UK, ο οποίος είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του Ευστάθιου Άνθη, στην Αγγλία. Στις 19/3/2021 το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου και στην Ελλάδα, κατόπιν αιτήματος των συγγενών του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Όλες οι ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Ο Άνθης Ευστάθιος έχει ύψος 1,80 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μουσταρδί μπουφάν και τζιν παντελόνι.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εν λόγω εξαφάνιση, έχει ενεργοποιήσει όλες τις συνεργασίες του, όπως την Interpol, τις Αστυνομικές Αρχές του Manchester, την Ελληνική Αστυνομία και τον αρμόδιο συνεργαζόμενο φορέα Missing People UK, ώστε να βρεθεί ο Άνθης Ευστάθιος το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr