Χάος σε νοσοκομείο: Μουσουλμάνοι νοσοκόμοι βασάνισαν Χριστιανή προϊσταμένη από… λάθος!

0
211

Χάος σε νοσοκομείο: Μουσουλμάνοι νοσοκόμοι βασάνισαν Χριστιανή προϊσταμένη από… λάθος!-Η γυναίκα σώθηκε από πραγματικό θαύμα.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε νοσοκομείο του Πακιστάν, όταν ομάδα Μουσουλμάνων νοσοκόμων επιτέθηκε στη Χριστιανή προϊσταμένη κατηγορώντας την για βλασφημία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η 30χρονη Tabitha Nazir, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο μαιευτήριο του Sobhraj στο Καράτσι, όπου δούλευε για εννέα χρόνια, όπως αναφέρει η εφημερίδα Rabwah.

H Nazir κατηγορήθηκε από τους συναδέλφους της, οι οποίοι ήταν στην πλειοψηφία τους Μουσουλμάνοι, πως είπε σε συνάδελφό της να πάρει χρήματα από ασθενή κάτι το οποίο δεν ίσχυε σε καμία περίπτωση.

Η Nazir αντίθετα, ζήτησε από τη διοίκηση να θεσπίσει κανονισμό που να αναφέρει πως δεν θα λαμβάνει κανένας νοσηλευτής χρήματα από ασθενή.

Όμως μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, οι συνάδελφοί της την λιντσάρισαν και την κατηγόρησαν για βλασφημία ενώ την χτυπούσαν και γυναίκες με ραβδιά!

Μάλιστα αναφορές κάνουν ακόμα και για δέσιμο της άτυχης γυναίκας σε ένα σωλήνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου να επεμβαίνει και να σώζει τη Tabitha.

Να σημειωθεί πως η αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη…

Πηγή: tilegrafimanews.gr