Χαρδαλιάς για εμβόλια: «Η ελπίδα πλέον είναι εδώ

0
36

«Η ελπίδα πλέον είναι εδώ!», τονίζει ο Νίκος Χαρδαλιάς σε ανάρτησή του στο facebook, με αφορμή την άφιξη των πρώτων εμβολίων κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, επισημαίνει πως η έλευση του εμβολίου δεν σημαίνει το τέλος της πανδημίας της νόσου Covid-19.

«Απλά σήμανε η αρχή του τέλους της» επισημαίνει και τονίζει πως «συνεχίζοντας να τηρούμε πιστά, αυστηρά και με την ίδια επιμονή τα μέτρα, […] σε αρκετές εβδομάδες, σε λίγους μήνες, με αργά, με σταθερά αλλά με σίγουρα βήματα θα αρχίσουμε να παίρνουμε πίσω τις ζωές μας», αναφέρει ο υφυπουργός.

Αναλυτικά, ο Νίκος Χαρδαλιάς γράφει στο facebook:

«Η Ελπίδα πλέον είναι εδώ! Ταξίδεψε με ασφάλεια, στις συνθήκες που έπρεπε και με την φροντίδα που της έπρεπε από τα βόρεια σύνορά μας έως το κεντρικό hub αποθήκευσής της εδώ στην Αθήνα.

Και από αύριο η Ελπίδα θα πάρει τη θέση της στις καρδιές των Ελλήνων, σε ένα μοναδικό στοίχημα Ελευθερίας των πολιτών της χώρας μας, της Ευρώπης, όλου του πλανήτη, απέναντι στον πιο ύπουλο, στον απόλυτα αόρατο παγκόσμιο εχθρό.

Συνεχίζοντας να τηρούμε πιστά, αυστηρά και με την ίδια επιμονή τα μέτρα, χωρίς δικαιολογίες και προφάσεις, φορώντας μάσκες, κρατώντας αποστάσεις και αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις και επικίνδυνους συνωστισμούς, και κυρίως ακούγοντας τους επιστήμονές μας, σε αρκετές εβδομάδες, σε λίγους μήνες, με αργά, με σταθερά αλλά με σίγουρα βήματα θα αρχίσουμε να παίρνουμε πίσω τις ζωές μας.

Το τέλος της πανδημίας δεν έφθασε με την έλευση του εμβολίου, απλά σήμανε η αρχή του τέλους της και η Ελπίδα πλέον συντροφεύει όλους μας, την ίδια μας την καθημερινότητα. Υπομονή, επιμονή, καρτερικότητα λίγο ακόμα, να φτάσουμε όλοι υγιείς μέχρι το τέλος μαζί με όλους όσους αγαπάμε».

Πηγή: tilegrafimanews.gr