Χαρδαλιάς: Θρασύδειλα ανθρωπάρια πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν

0
70
χαρδαλιάς-θρασύδειλα-ανθρωπάρια-πισ

Θρασύδειλα ανθρωπάρια χαρακτήρισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, τους δράστες των εμπρηστικών επιθέσεων τα ξημερώματα σε επιχειρήσεις της γυναίκας του στο Βύρωνα.

«Δεν κάνουμε βήμα πίσω σε αρχές και αξίες που σαν ενεργοί πολίτες και προσωπικότητες προσπαθούμε να υπηρετήσουμε όλα αυτά τα χρόνια» τόνισε ο υφυπουργός.

Αναλυτικά δήλωση του κ. Χαρδαλιά:

«Κάποια θρασύδειλα ανθρωπάρια που αρέσκονται να παίζουν στο σκοτάδι που είναι το αγαπημένο τους χόμπι και πάντα με κουκούλες πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν. Λέμε ξεκάθαρα ότι δεν τους φοβόμαστε. Δε θα μας τρομοκρατήσουν.

Θα παλέψουμε και θα φτιάξουμε πάλι με τη Γιώτα αυτά που η ίδια έχει παλέψει παρά πολύ καιρό να φτιάξει αλλά σε κάθε περίπτωση το μήνυμα είναι ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω σε αρχές και αξίες που σαν ενεργοί πολίτες και προσωπικότητες προσπαθούμε να υπηρετήσουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δε θα μας τρομοκρατήσουν.»

Αρ. Πελώνη: Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία

Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση, τα ξημερώματα, με δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς στις δύο επιχειρήσεις που διατηρεί η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη σε ανακοίνωσή της για την επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς που δέχτηκαν τα ξημερώματα οι επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά.
«Η Πολιτεία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Τάσος Γαϊτάνης: «Απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα ενέργεια» η εμπρηστική επίθεση στις επιχειρήσεις της συζύγου του Ν. Χαρδαλιά

Νωρίτερα σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπο της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης, με ανάρτησή του στο twitter τόνισε: «Η επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς στις επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά είναι απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα ενέργεια» και υπογράμμισε: «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία!».

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr