Χειμερινές εκπτώσεις: Πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

0
158
χειμερινές-εκπτώσεις-πρεμιέρα-στις-10-ι

Χειμερινές εκπτώσεις: Πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ειδήσεις: Από την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν φέτος σε όλη την χώρας οι χειμερινές εκπτώσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Μάλιστα, την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, δηλαδή στις 16 Ιανουαρίου, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11 π.μ. έως 8 μ.μ.

«Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό. Πληροφορούμε επίσης το καταναλωτικό κοινό ότι οι εταιρίες -μέλη μας έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων», τονίζει ο ΣΕΛΠΕ στην ίδια ανακοίνωση.

Το 2020 ήταν μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά για το λιανεμπόριο καθώς μικρά και μεγάλα καταστήματα λειτούργησαν στο πλαίσιο που διαμορφώθηκε από την πανδημία.

Οπότε είναι λογικό, οι παράγοντες της αγοράς να έχουν εναποθέσει σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες τους στην περίοδο των εκπτώσεων, ώστε να μειώσουν όσο γίνεται την ζημιά από το μεγάλο πλήγμα που έχουν υποστεί από το lockdown και όλα τα συναφή μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr