ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ !!! Προς 45 λεπτά το κιλό το ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ ΟΠΕΚΕΠΕ , Έρχονται ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ

0
119

Περιεχόμενα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ !!! Προς 45 λεπτά το κιλό το ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) , Έρχονται ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΝΑΤ – Ευχάριστη είδηση!

Eιδήσεις: Η ανοδική πορεία που ακολουθεί η ευρωπαϊκή αγορά σκληρού σίτου τις τελευταίες εβδοµάδες, φαίνεται ότι δικαιώνει όσους αγρότες απέφυγαν να προβούν σε βιαστικές πωλήσεις υπό την πίεση των χαµηλών τιµών που διαµορφώθηκαν µετά την απότοµη διόρθωση του περασµένου Ιουνίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Βέβαια, ακόµα η αγορά δεν έχει προσεγγίσει τις κορυφές των 48 έως 50 λεπτών, που έπιασε κατά τα ελληνικά αλώνια, ούτε δείχνει ικανή να επιστρέψει σ’ αυτές τις τιµές µέσα στις επόµενες εβδοµάδες, δεδοµένης της προσφοράς που υπάρχει φέτος από τον Καναδά, παρά το γεγονός ότι η χώρα της Βόρειας Αµερικής απέχει από τις αρχικές εκτιµήσεις παραγωγής.

Με άλλα λόγια, τα περιθώρια περαιτέρω ανόδου στις ευρωπαϊκές τιµές, δείχνουν πάντως να εξαντλούνται, αφού «τελείωσαν» οι ειδήσεις που περίµενε η αγορά, χωρίς στο µεταξύ να έχουν προσεγγιστεί τα ιστορικά υψηλά επίπεδα που σχηµατίστηκαν κατά τα ελληνικά αλώνια.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ !!! Προς 45 λεπτά το κιλό το ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ ΟΠΕΚΕΠΕ , Έρχονται ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ

Οι καλές ποιότητες στα 44 λεπτά

Ωστόσο, η αγορά έχει ανακάµψει από τα χαµηλά των 38 λεπτών που πλήρωνε το εµπόριο µέχρι πριν από λίγες εβδοµάδες. Πλέον ο κανόνας στην εγχώρια αγορά είναι τα 42 λεπτά το κιλό, ενώ για τις καλές ποιότητες σε µεµονωµένες πράξεις µε µύλους συζητούνται µέχρι και τα 44 λεπτά. Ακόµα και αν η αγορά επιστρέψει µέσα στον χειµώνα στα επίπεδα των 48 και 50 λεπτών το κιλό, δεδοµένου του κόστους αποθήκευσης, αποδεικνύεται εκ των υστέρων ότι για τη φετινή χρονιά, η επιλογή της πώλησης πάνω στον αλωνισµό ήταν η πιο συµφέρουσα.

Στη συνεδρίαση της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου, η Φότζια έδωσε νέες λίστες τιµών που διαµορφώνουν την τιµή αποθήκης για το σκληρό σιτάρι στα 520 ευρώ ο τόνος. Πρόκειται για µια νέα άνοδο, της τάξης των 10 ευρώ ο τόνος συγκριτικά µε την προηγούµενη εβδοµάδα, µε την ιταλική αγορά να βρίσκεται εδώ και τέσσερεις εβδοµάδες σε ανοδικό ρυθµό.

Συγκεκριµένα για τα ποιοτικά σιτάρια µε ειδικό βάρος 78 kg/hl, υαλώδη 70% και πρωτεΐνη 12% η τιµή αποθήκης εµπόρου διαπραγµατεύεται στα 510 – 520 ευρώ ο τόνος. Επίσης για τη δεύτερη ποιότητα µε ειδικό βάρος 76 kg/hl, υαλώδη 60% και πρωτεΐνη 11,5% η τιµή αποθήκης εµπόρου κυµαίνεται στα 505 µε 508 ευρώ ο τόνος. Σταθερή στα 470 ευρώ έµεινε η τιµή σκληρού σίτου στη γαλλική αγορά.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ !!! Προς 45 λεπτά το κιλό το ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ ΟΠΕΚΕΠΕ , Έρχονται ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ – Εβδομάδα πληρωμών!

Από την Τρίτη 25 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες η καταβολή των συντάξεων του Νοεμβρίου 2022 και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Oι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

-Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το ΙΚΑ(ika.gr), τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)

-Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από τοΙΚΑ(ika.gr), τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

Προς ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΟΠΕΚΕΠΕ - ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Νοεμβρίου 2022 θα πληρωθούν ως εξής:

ΟΑΕΕ(oaee.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

ΟΓΑ(oga.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Το ΝΑΤ(nat.gr) και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Ο ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

Επικουρικές Συντάξεις ΕΤΕΑΕΠ

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση.

Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Νοεμβρίου του 2022 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΠΕΚΕΠΕ : Τι ανακοινώθηκε για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ- ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ

Ευχάριστα ΝΕΑ για τις ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 2022 – ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ, Έπεσαν οι υπογραφές!!!

Αυτό και αν είναι απ’ τα ΑΓΡΑΦΑ! Ιδιώτες εισπράκτορες μπαίνουν για εφορία – ΑΑΔΕ! ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr