Χρυσοχοΐδης: «Οι πολίτες ήταν υποδειγματικοί στην τήρηση των μέτρων τα Χριστούγεννα»

0
39

Συγχαρητήρια στους πολίτες για την «υποδειγματική» τήρηση των μέτρων κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στο ερώτημα αν «η Αστυνομία το παράκανε ή αν έκανε τα στραβά μάτια στο θέμα των ελέγχων για τον κορωνοϊό» ο υπουργός απάντησε πως η ΕΛ.ΑΣ. έκανε τη δουλειά της και απορρίπτει την κατηγορία για παραβίαση δημοκρατικών δικαιωμάτων.

«Αυτό δεν έχει απολύτως καμία υπόσταση», επεσήμανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο podcast του «ΘΕΜΑ 104,6».

Χιλιάδες αστυνομικοί είναι στους δρόμους για την προστασία των υποδομών του εμβολιασμού, προσθέτει και ζητά από τους πολίτες να κάνουν υπομονή: «Δεν αξίζει τον κόπο ένα γλέντι που θα οδηγήσει σε απώλειες ανθρώπων».

«Είμαστε έτοιμοι, είμαστε θωρακισμένοι», τονίζει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφορικά με το ενδεχόμενο να επιχειρήσει νέα κρίση στο μεταναστευτικό η Τουρκία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισημαίνει την ανάγκη να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά συνέχεια, καθώς οι Τούρκοι επινοούν συνεχώς νέους τρόπους, ιδρύουν ακόμη και εταιρείες, για να φέρουν βάρκες με μετανάστες στα ελληνικά νησιά.

«Ασφαλώς και θα συλληφθεί ο Χρήστος Παππάς», ανέφερε για τον φυγόποινο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: tilegrafimanews.gr