Δελτίο και ΝΕΑ : ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ , Οι τελευταίες ανακοινώσεις για τους αγρότες

0
40

Δελτίο και ΝΕΑ : ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ , Οι τελευταίες ανακοινώσεις για τους αγρότες – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Ειδήσεις: Από τις 14/01/2021 έως τις 26/01/2021 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. (www.opekepe.gr) πραγματοποίησε τις παρακάτω πληρωμές ύψους 9.404.238,33€.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Δείτε αναλυτικά τα ποσά και τους δικαιούχους εδώ.

Δελτίο και ΝΕΑ : ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ , Οι τελευταίες ανακοινώσεις για τους αγρότες – Τι ισχύει για όσους δεν είναι ιδιοκτήτες.

Νέα τροποποιητική απόφαση για τη διαδικασία χορήγησης ενισχύσεων σε δικαιούχους μη ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων, υπέγραψε ο ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr).

Σύμφωνα με την απόφαση του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Για τα μη ιδιόκτητα αγροτεμάχια, τα παραστατικά χρήσης δύναται να είναι: συμβολαιογραφικά έγγραφα, ιδιωτικά συμφωνητικά μίσθωσης (ενοικιαστήρια) ή χρησιδάνεια παραχώρησης, τα οποία πρέπει:

– Να αναγράφουν υποχρεωτικά τον ΑΦΜ του ιδιοκτήτη/-τριας και του/της ενοικιαστή/-στριας.

– Να αναφέρουν αναλυτικά τα στοιχεία των αγροτεμαχίων και τη χρονική περίοδο της μίσθωσης. Η αναγραφή του Α.Τ.ΑΚ. του εκμισθωτή του αγροτεμαχίου όπως αποτυπώνεται στην περιουσιακή του κατάσταση, τοποθεσία, έκταση, χαρτογραφικό κωδικό όπου είναι διαθέσιμος, είναι υποχρεωτική μόνο στην περίπτωση δήλωσης ιδιωτικών βοσκότοπων. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η αναγραφή Α.Τ.ΑΚ. είναι προαιρετική. Η συμπλήρωση της ΕΑΕ2020 με τον Α.Τ.ΑΚ. δύναται να γίνει αποδεκτή όταν υποβληθεί το αργότερο έως 15 Φεβρουαρίου 2021.

– Να έχουν θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής των αντισυμβαλλόμενων μερών [αφορά τα ιδιωτικά έγγραφα μίσθωσης γεωργικών ακινήτων (συμφωνητικά αγρομίσθωσης και/ή χρησιδάνεια παραχώρησης), στα οποία το συμφωνηθέν ετήσιο μίσθωμα δεν υπερβαίνει τα 1.200 €/έτος και έχουν συνταχθεί πριν την 1/1/2014 ή το συμφωνηθέν ετήσιο μίσθωμα δεν υπερβαίνει τα 960 €/έτος και έχουν συνταχθεί μετά την 1/1/2014]».

400.000 συνταξιούχοι θα λάβουν αναδρομικά, Συντάξεις ΔΕΚΟ, ΙΚΑ, ΝΑΤ, Ενστόλων – Voucher 200 ευρώ

exoikonomo2020.gov.gr : Αίτηση για ανακαίνιση σπιτιού – Voucher 200 ευρώ

Αυτοί θα λάβουν 200 ευρώ voucher για επιδότηση λάπτοπ, υπολογιστή – ΟΑΕΔ προγράμματα 2021

Πηγή: tilegrafimanews.gr