Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

0
93
δεν-εμφανίστηκε-στο-δικαστήριο-ο-στάθ

Δεν εμφανίστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός θα δικαστεί διά πληρεξούσιων δικηγόρων από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την πρώτη υπόθεση ανάρτησης ροζ βίντεο.

Η παθούσα πρόκειται να καταθέσει για τα όσα υπέστη. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων».

Ο παρουσιαστής παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Πλημμελειοδικείο, επειδή, όμως, η κατηγορία αναμένεται να αλλάξει, δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στο Κακουργιοδικείο προκειμένου η υπόθεσή του να δικαστεί ως κακούργημα.

H έκκληση της παθούσας

Η δικηγόρος της 30χρονης πρώτης καταγγέλλουσας έκανε το πρωί της Τετάρτης δηλώσεις έξω από το δικαστήριο, ζητώντας από όλα τα Μέσα να μην τραβήξουν καμία εικόνα της.

«Περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα γίνει με την έκβαση του δικαστηρίου. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, έχω αποστείλει δελτίο Τύπου, σας παρακαλώ πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο. Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους.

Κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί (ο Στάθης Παναγιωτόπουλος) για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως», ανέφερε η Σταυρούλα – Αντιγόνη Πρίλη στα τηλεοπτικά συνεργεία.

«Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα, επειδή από τον νόμο αυτό προβλεπόταν και στον προηγούμενο νόμο. Σήμερα είμαστε ενώπιον του πλημμελειοδικείου, από εκεί και πέρα το πλημμελειοδικείο θα κρίνει για όλα τα υπόλοιπα», πρόσθεσε η δικηγόρος

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr