Δεν πρέπει να γίνονται ΕΙΔΗΣΗ οι ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει ο Γεωργαντάς! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΦΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ

0
178

Περιεχόμενα

Δεν πρέπει να γίνονται ΕΙΔΗΣΗ οι ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr), λέει ο Γεωργαντάς! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Αγροτικές ειδήσεις: Στόχος μας οι βελτιωμένες υπηρεσίες στους παραγωγούς και η ανταγωνιστικότητα των προϊόντων, τόνισε ο ΥπΑΑΤ στην Θεσσαλονίκη.

Η μεταρρύθμιση που έγινε στον ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) με την ένταξη του ΟΣΔΕ στο κυβερνητικό νέφος, ήταν αυτονόητη και είχε αργήσει, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, σε ημερίδα του Οργανισμού.

«Δεν πρέπει να γίνεται είδηση ότι έγιναν οι πληρωμές. Είναι αυτονόητο. Μια πρέπει να είναι η πληρωμή: Αυτή που ο καθένας δικαιούται», είπε ο κ. Γεωργαντάς, υπογραμμίζοντας ότι με τα μέσα που υπάρχουν σήμερα οι πληρωμές γίνονται με δίκαιο και γρήγορο τρόπο.

Ο ΥπΑΑΤ επισήμανε ότι η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να συγκεντρώσει όλες τις λειτουργίες του δημοσίου στο gov.gr, σημειώνοντας ότι θα ακολουθήσει ενοποίηση όλων των βάσεων και δεδομένων που αφορούν την αγροτική παραγωγή, τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις, τα μητρώα, τις αποζημιώσεις, τους ελέγχους, τις εξαγωγές και τα πιστοποιητικά για την διευκόλυνση των αγροτών και την  άσκηση έγκαιρα αποτελεσματικών πολιτικών. Και πρόσθεσε ότι η ενοποίηση θα συνοδευτεί παράλληλα με την χρήση και αξιοποίηση ανοικτών δεδομένων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους φορείς, τις επιχειρήσεις, τους ερευνητές και τους πολίτες.

Νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο Γιώργος Γεωργαντάς - Fpress.gr

Επίσης ο ΥπΑΑΤ είπε ότι μέσω της ένταξης στο gov.gr θα λειτουργήσει και η συμπληρωματικότητα. Εξηγώντας, ότι η συμπληρωματικότητα και η συνέργεια με την δημόσια υποδομή που θα δημιουργηθεί για την χρήση της γεωργίας ακριβείας, θα βοηθήσει ώστε και οι Έλληνες αγρότες, παρά το διαρθρωτικά μικρό μέγεθος των εκμεταλλεύσεων τους, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες γεωργίας ακριβείας που μειώνουν την σπατάλη νερού, ενέργειας και εφοδίων και τελικά το κόστος παραγωγής.

Τέλος, ο κ. Γεωργαντάς τόνισε ότι κάθε πρωτοβουλία και δράση του ΥΠΑΑΤ έχει έναν διπλό στόχο:

Πρώτον, την εξυπηρέτηση του Έλληνα παραγωγού και δεύτερον, τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων του, ώστε να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικά.

Δεν πρέπει να γίνονται ΕΙΔΗΣΗ οι ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει ο Γεωργαντάς! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΦΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ – Eβδομάδα πληρωμών!

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) έκανε πληρωμές 658 εκατ. ευρώπρος τους αγρότες.

Συγκεκριμένα, στις 17/10 – 18/10 πληρώθηκαν 533.956 άτομα για διάφορα προγράμματα.

Δείτε το πλήρες ενημερωτικό έγγραφο του Οργανισμού ΕΔΩ

Νέος εμπαιγμός στους ΑΓΡΟΤΕΣ! Αύξηση λίγα ευρώ στα 375 ευρώ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΓΑ ! ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΑΜΕΑ – Πληρωμή συντάξεων Νοεμβρίου

Από την Τρίτη 25 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες η καταβολή των συντάξεων του Νοεμβρίου 2022 και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Oι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

-Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το ΙΚΑ(ika.gr), τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)

-Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το ΙΚΑ(ika.gr), τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

Δεν πρέπει να γίνονται ΕΙΔΗΣΗ οι ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει ο Γεωργαντάς! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΦΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Νοεμβρίου 2022 θα πληρωθούν ως εξής:

  • ΟΑΕΕ(oaee.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου
  • ΟΓΑ(oga.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου
  • Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου
  • Το ΝΑΤ(nat.gr) και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου
  • Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου
  • Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Τρίτη 25 Οκτωβρίου
  • Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου
  • Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Ο ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

Επικουρικές Συντάξεις ΕΤΕΑΕΠ

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση.

Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Νοεμβρίου του 2022 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΠΕΚΕΠΕ : Τι ανακοινώθηκε για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ- ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΟ : Μέχρι 1000 στρέμματα ανά ΑΦΜ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ με 70% ΟΠΕΚΕΠΕ – Εβδομάδα ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ

Έκτακτο ανακοινωθέν ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ : Πως θα πάρετε την ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΟΠΕΚΕΠΕ-ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΥΝΙ στο vouchers.gov.gr

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr