Διάρρηξη σε θυρίδες: Αρνείται την κατηγορία ο 58χρονος

0
104
διάρρηξη-σε-θυρίδες-αρνείται-την-κατη

Αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται ο 58χρονος που κατηγορείται για παραβίαση των τεσσάρων θυρίδων από τράπεζα τον περασμένο Νοέμβριο, όπως δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισής του.

Πιο συγκεκριμένα, οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για την κλοπή των θυρίδων στην τράπεζα Alpha Bank, Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης, αφού έλαβαν αντίγραφα της δικογραφίας και επισκέφτηκαν τον εντολέα τους, προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και διαμαρτύρεται έντονα για την διαπόμπευση του ίδιου και της οικογένειας του. Η απολογία του ενώπιον του κ. Ανακριτή θα τοποθετήσει την υπόθεση στην πραγματική της βάση. Μέχρι τότε παρακαλούνται όλοι να σεβαστούν το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου ως κατάκτηση του νομικού μας πολιτισμού και να διατηρήσουμε άπαντες την εμπιστοσύνη μας στον αρμόδιο θεσμό, την Δικαιοσύνη».

Ο 58χρονος ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ποινική δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr