«Διαβάζω άλλα αντ’ άλλων στα ΜΜΕ» – Εγκληματολόγος αμφισβητεί την αυτοκτονία Δογιάκη

0
14
διαβάζω-άλλα-αντ-άλλων-στα-μμε-εγ

ΔΟΓΙΑΚΗΣ: «Διαβάζω άλλα αντ’ άλλων στα ΜΜΕ» – Εγκληματολόγος αμφισβητεί την αυτοκτονία Δογιάκη

Ειδήσεις:  Η καθηγήτρια εγκληματολογίας και δικηγόρος Νατάσσα Τσουκαλά, με ανάρτησή της στο facebook αμφισβητεί την αυτοκτονία του Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το itilegrafima.gr

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Βαρέθηκα να διαβάζω άλλα αντ’ άλλων στα ΜΜΕ για τον νεκρό ιδιοκτήτη της ταβέρνας στη Κάντζα. Οι ταπεινές μου επιστημονικές μου γνώσεις με οδηγούν στα εξής:

Όποιος είναι εξοικειωμένος με όπλα, δεν αυτοκτονεί ποτέ πυροβολώντας στο κεφάλι επειδή πιθανολογεί εύλογα ότι θα αστοχήσει εξαιτίας της εκπυρσοκρότησης του όπλου. Ασφαλέστερος τρόπος αυτοκτονίας είναι να στρέψει το όπλο στο στόμα.

Οι πιθανότητες να σημαδέψει κάποιος το κεφάλι του με ευστοχία όταν έχει ήδη τραυματιστεί βαριά στην καρδιά είναι επιεικώς ανύπαρκτες.

Σφαίρα στο κεφάλι λέγεται χαριστική βολή. Η χαριστική βολή είναι χαρακτηριστικό modus operandi όλων των ανά τον κόσμο μαφιών».

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας Σταύρος Δογιάκης βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι που επέφερε τον θάνατο κι άλλη μία στο στέρνο, έξω από το αυτοκίνητό του, στην περιοχή του Αη Γιάννη στην Αγία Παρασκευή.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr