Διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

0
137
διεγράφη-από-την-κο-του-συριζα-ο-παναγι

Εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος απέστειλε τη σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή περί «δολοφόνων» της κυβέρνησης.

Οι αναφορές του Παναγιώτη Κουρουμπλή για “χιλιάδες ανθρώπους που δολοφονήθηκαν” από το βήμα του ελληνικού κοινοβουλίου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Τσίπρα.

“Όφειλε να είχε παραιτηθεί ο πρωθυπουργός μετά από αυτήν την αποκάλυψη. Δεν θα το περάσετε έτσι, μέσα σε αυτό το περιβάλλον δολοφονήθηκαν άνθρωποι το καταλαβαίνετε το συνειδητοποιείτε τι έχει συμβεί στη χώρα”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής.

Το περιστατικό προκάλεσε σάλο, και τις οργισμένες αντιδράσεις του κυβερνώντος κόμματος. Ο διάλογος που καταγράφηκε είναι ενδεικτικός της έντασης που προκλήθηκε.

Έπειτα από το περιστατικό, το οποίο προκάλεσε σάλο, και τις οργισμένες αντιδράσεις του κυβερνώντος κόμματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τηλεφώνησε από τις Βρυξέλλες στη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Όλγα Γεροβασίλη, θέλοντας να μεταφέρει ένα τελεσίγραφο στο βουλευτή του κόμματος και πρώην υπουργό. Θα ανασκευάσει, ή θα διαγραφεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr