Δήμος Νέας Σμύρνης: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες

0
20
δήμος-νέας-σμύρνης-ραγδαία-αύξηση-κρο

Εκκληση να τηρηθούν τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού κάνει ο δήμος – Η καταγραφή των κρουσμάτων έρχεται στον απόηχο των διαδηλώσεων κατά της αστυνομικής βίας που είχαν πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα

Ραγδαία είναι η αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες μέρες στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου. Πιο συγκεκριμένα την ώρα που τα κρούσματα την προηγούμενη Δευτέρα ήταν 138 (39 νοσηλευόμενοι και 99 σε καραντίνα) σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 176 (45 νοσηλευόμενοι και 131 σε καραντίνα).

«Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες μας: να μην συνωστίζονται στο Άλσος, τα πάρκα και τις πλατείες, να κρατούν αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον και να φορούν μάσκα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Στην ανακοίνωσή του ο δήμος δεν κάνει λόγο για τις συγκεντρώσεις στην πλατεία, ούτε για τις πορείες που ακολούθησαν με αφορμή την κακοποίηση πολίτη από αστυνομικά όργανα.

Ωστόσο είναι βέβαιο ότι οι πορείες και οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, έφεραν πολύ κοντά τους πολίτες, σε συνθήκες ακραίου συνωστισμού που είναι ό,τι «καλύτερο» για τη μετάδοση του κορωνοϊού. Μάλιστα στις φωτογραφίες αλλά και τα βίντεο από τις ημέρες εκείνες φαίνονται πολλοί από τους συγκεντρωμένους να μην φορούν ή να φορούν λάθος τις μάσκες.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr