Δολοφονία Καραϊβάζ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει πως έφυγαν οι δράστες

0
38
δολοφονία-καραϊβάζ-νέο-βίντεο-ντοκου

Δολοφονία Καραϊβάζ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει πως έφυγαν οι δράστες -Δείτε το νέο βίντεο από τη διαφυγή των δραστών αμέσως μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου το μεσημέρι της Παρασκευής (09.04).

Ένα ακόμα βίντεο – ντοκουμέντο με τους δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ ήρθε στη δημοσιότητα. Οι δυο άνδρες που επέβαιναν στη μηχανή μικρού κυβισμού έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, την ώρα που διαφεύγουν, ελάχιστες στιγμές μετά την εκτέλεση του άτυχου δημοσιογράφου.

Αξίζει να σημειωθεί πως και αυτό το βίντεο, όπως και τα υπόλοιπα που έχει ήδη στη διάθεσή της η αστυνομία, εξετάζονται ενδελεχώς προκειμένου να βρεθεί η άκρη του νήματος και να φτάσει η ΕΛ.ΑΣ. στη σύλληψη των δραστών αλλά και τον εντοπισμό των ηθικών αυτουργών της στυγερής δολοφονίας.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο με τους δράστες

Αποκάλυψη – «Σε ένα μήνα θα κατέθετε για πολύκροτη υπόθεση»
Οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις, κάνοντας «φύλλο και φτερό» το παρελθόν του δημοσιογράφου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζώη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (09/04), στον Άλιμο, όταν άγνωστοι του έστησαν ενέδρα, τον πυροβόλησαν από μικρή απόσταση και τον σκότωσαν.

Οπως έγινε γνωστό ο δημοσιογράφος, τον επόμενο μήνα επρόκειτο να δώσει κατάθεση για σοβαρή υπόθεση.

Ο εκλιπών, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε δώσει ανωμοτί κατάθεση για την περιβόητη υπόθεση της Ε.Υ.Π (Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών) για ένα σύστημα διαπλοκής εν αποστρατεία και εν ενεργεία αστυνομικών με τη λεγόμενη «τράπεζα της νύχτας», στην κεφαλή της οποίας βρισκόταν ο επίσης δολοφονημένος, Δ.Μ.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε κάνει αποκαλύψεις στην ιστοσελίδα του για την εν λόγω υπόθεση και σύμφωνα με το T-live, ο δημοσιογράφος θα κατέθετε εκ νέου. Εικάζεται ότι οι άνθρωποι που εκτέλεσαν τον άτυχο δημοσιογράφο μπορεί να γνώριζαν ότι θα δώσει νέα κατάθεση και να ήθελαν να του κλείσουν το στόμα.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr