Δώρα από την ΟΝΝΕΔ στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

0
164
δώρα-από-την-οννεδ-στα-παιδιά-της-ελπι

ΟΝΝΕΔ: Τον ξενώνα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, προκειμένου να συνομιλήσει με τους υπευθύνους και να χαρίσει δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα.

Μαζί με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Μαμουλής, ο Γενικός Διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Νίκος Παπουτσής και η Υπεύθυνη Εθελοντισμού Χριστίνα Γιασκουλίδη.

Κύριο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε και η πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ « Η ζωή δεν μπορεί να περιμένει» με σκοπό τη στελέχωση του μητρώου εθελοντών δοτών μυελού των οστών, η οποία μετρά ήδη εκατοντάδες νέους δότες σε πάνω από 30 νομούς σε ολόκληρη τη χώρα. Παράλληλα, τόσο ο κ. Νάνης όσο και ο πρόεδρος και τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ τόνισαν το πόσο σημαντικό βήμα για τη λειτουργία του ξενώνα, αλλά και για την βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών, είναι ο ταχύς και μαζικός εμβολιασμών των υγειονομικών των ογκολογικών μονάδων.

Ο κ. Νάνης ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ για τα πασχαλινά γλυκά που πρόσφεραν στα παιδιά και τους χάρισε με τη σειρά του μια επετειακή συλλογή με τα λόγια των παιδιών που έχουν φιλοξενηθεί στον ξενώνα. Μιλώντας για το έργο του, χαρακτηριστικά ανέφερε ότι, μέσα από τα παιδιά, αισθάνεται ευλογημένος που είναι δυνατός κι υγιής και μπορεί να προσφέρει σ’ αυτά.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Τα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά με τον καρκίνο είναι οι ήρωές μας. Οι άνθρωποι, όμως, που στελεχώνουν αυτόν τον ξενώνα είναι οι δικοί τους ήρωες. Σήμερα, που βρισκόμαστε εδώ, είμαι διπλά χαρούμενος για την πρωτοβουλία που πήραμε να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών και εύχομαι να καταφέρουμε να βοηθήσουμε όσα περισσότερα γίνεται από τα παιδιά της Ελπίδας. Θα ήθελα να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στην Πρόεδρο του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τη Διευθύντρια του Ξενώνα κα. Άννα Παναγοπούλου, τον κ. Δημήτρη Νάνη, καθώς και σε όλους τους εργαζόμενους που χαρίζουν καθημερινά απλόχερα την αγάπη και τη φροντίδα τους στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Είναι σπουδαίος ο αγώνας τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δυστυχώς, οι υγειονομικές συνθήκες δεν επέτρεπαν να συνατήσουμε τους μικρούς ήρωες. Ανανεώσαμε όμως το ραντεβού μας για όταν θα επιτρέπεται».

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr