Δραματικό μήνυμα Μακρόν: Έφτασε το «τέλος της αφθονίας»

0
115

ΓΑΛΛΙΑ ΝΕΑ: Ηχηρό «καμπανάκι» από τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο γαλλικό υπουργικό συμβούλιο, προειδοποίησε πως θα πρέπει στο άμεσο μέλλον να γίνουν από όλους μεγάλες θυσίες καθώς η κλιματική αλλαγή και ο πόλεμος στην Ουκρανία έχουν σηματοδοτήσει «το τέλος της αφθονίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος πρόεδρος προειδοποίησε σήμερα Τετάρτη (24/8) ότι η Γαλλία θα πρέπει να κάνει θυσίες σε μια νέα εποχή που χαρακτηρίζεται από την κλιματική αλλαγή και την αστάθεια που προκλήθηκε από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η οποία σηματοδότησε «το τέλος της αφθονίας».

Μιλώντας κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής ομιλίας στο υπουργικό του συμβούλιο, ο Εμανουέλ Μακρόν σημείωσε: «Πιστεύω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα οριακό σημείο και μπροστά μας έχουμε μεγάλες ανατροπές. Κυρίως επειδή ζούμε, το τέλος αυτού που θα μπορούσε να μοιάζει με το τέλος της αφθονίας». Παράλληλα, αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία, πρόσθεσε: «Το σύστημά μας που βασίζεται στην ελευθερία στην οποία έχουμε συνηθίσει να ζούμε, μερικές φορές όταν χρειάζεται να την υπερασπιστούμε, μπορεί να συνεπάγεται θυσίες».

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr