“Έχουν αποθρασυνθεί…”: Ο εκπαιδευτής του 32χρονου πιλότου για τη ληστεία “καρμπόν” στα Γλυκά Νερά

0
38
έχουν-αποθρασυνθεί-ο-εκπαιδευτής

ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: “Έχουν αποθρασυνθεί…”: Ο εκπαιδευτής του 32χρονου πιλότου για τη ληστεία “καρμπόν” στα Γλυκά Νερά

Ειδήσεις: Για την επίθεση “καρπόν” που δέχθηκαν ο ίδιος και η σύζυγός του πριν από τρία χρόνια μίλησε ο εκπαιδευτής πιλότων, από τον οποίο πήρε το δίπλωμα χειριστή αεροσκαφών ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το itilegrafima.gr

“Μοιάζει φοβερά ο αρχηγός και στις δύο περιπτώσεις και επειδή δεν αναγνωρίστηκε από φωτογραφίες από τράπεζα δεδομένων της Ασφάλειας ούτε από εμένα ούτε από τον Μπάμπη, έχει αποθρασυνθεί” δήλωσε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

“Έχουν αποθρασυνθεί, σε εμένα ήρθαν στις δέκα και τέταρτο, καλοκαίρι, Ιούλιο μήνα. Δεν υπολογίζουν τίποτα. Είναι βάναυσοι και χρησιμοποιούν τα χέρια τους κατά των γυναικών, που τις θεωρούν πιο αδύναμες. Είναι και βάναυσοι και μισογύνηδες. Ελπίζω η Αστυνομία να βρει άκρη σε αυτήν την ιστορία και αν υπάρχει κάτι κοινό με την υπόθεση της άτυχης Καρολάιν, να βοηθήσω κι εγώ”, σημείωσε ο πιλότος.

“Ο Μπάμπης το ήξερε το περιστατικό, όταν άκουσε και τα δικά του χαρακτηριστικά μιλήσαμε ξανά μαζί του , συμφωνήσαμε ότι ο αρχηγός ταιριάζει και το ανέφερα και στην Ασφάλεια. Είδα το πρόσωπό του. Εάν υπάρχει φωτογραφία, θα τον αναγνωρίσω. Δυστυχώς, δεν υπήρχε η φωτογραφία του, που σημαίνει ότι ίσως δεν είναι σεσημασμένος ακόμα. Μας έδειξαν 250 φωτογραφίες” τόνισε.

“Εμείς είχαμε ανοιχτή μια μπαλκονόπορτα και βλέπαμε τηλεόραση. Μετά από λίγο θα κλείναμε τα ρολά και θα βάζαμε συναγερμό. Κατασκόπευαν και ήξεραν τι γίνεται. Πριν με δέσουν τους επιτέθηκα και κάποια στιγμή ήρθε ο αρχηγός από πίσω, με χτύπησε στο κεφάλι, έχασα τις αισθήσεις μου και ξύπνησε δεμένος χειροπόδαρα στον καναπέ. Ακριβώς αυτό έγινε και με τον Μπάμπη. Μόνο που ο Μπάμπης δεν μπορούσε να αντιδράσει με ένα περίστροφο στο κεφάλι. Στην δική μας περίπτωση είχαν ρόπαλα, αλλά δυστυχώς και εγώ ήμουν με γυμνά χέρια, δεν είχα κάτι να αμυνθώ, ανέφερε στην μαρτυρία του” συνέχισε περιγράφοντας τη ληστεία στο δικό του σπίτι.

“Μιλούσαν αλβανικά, διότι αναγνώρισα μια δύο λέξεις, επειδή έκανα δρομολόγια με το ελικόπτερο στα Τίρανα. Αυτό συνέβη όταν τους πήρε τηλέφωνο ο τσιλιαδόρος, μάλλον τους είπε να κάνουν γρήγορα γιατί ο δρόμος είναι πολυσύχναστος”,, κατέληξε.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr