Ευχάριστα ΝΕΑ για το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ! Δείτε την ΤΙΜΗ! ΟΠΕΚΕΠΕ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 – ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΓΑ

0
157

Περιεχόμενα

Ευχάριστα ΝΕΑ για το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ! Δείτε την ΤΙΜΗ! ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 – ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΙΚΑ, ΟΓΑ

Eιδήσεις: Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνεταιρισμού, η τιμή του προϊόντος αυξάνεται. Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίων Αποστόλων Λακωνίας ενημέρωσε τους παραγωγούς πως από τις 22 Οκτωβρίου η τιμή του ελαιολάδου διαμορφώνεται στα 5,07 ευρώ το κιλό και για ποσότητα 350 τόνων, έπειτα από νέα προσφορά της εταιρείας Alta Maremma, η οποία και έγινε αποδεκτή.

Οι πρώτες ποσότητες φετινού αγουρέλαιου (ποικιλία Αθηνοελιά) και συγκεκριμένα 300 τόνοι δόθηκαν στην εταιρεία Alta Maremma στην τιμή των 4,90 ευρώ το κιλό κι ενώ στη Λακωνία το πρώτο ιδιωτικό ελαιοτριβείο είχε ξεκινήσει με τιμή παραγωγού 5 ευρώ το κιλό. Τα… πάνω τους έχουν πάρει εν τω μεταξύ διεθνώς οι τιμές παραγωγού στο ελαιόλαδο, μετά και από την επίσημη πρόβλεψη για την φετινή παραγωγή στην Ισπανία, η οποία σύμφωνα με στοιχεία του εκεί υπουργείου Γεωργίας, δεν θα ξεπεράσει τους 800.000 τόνους.

Στις αρχές του μήνα ξεκινά η συγκομιδή στην Πετρίνα

Τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου εκτιμά από την πλευρά του πως θα αρχίσει η διαδικασία της συγκομιδής της ελαιοποιήσιμης ελιάς στην περιοχή της Πετρίνας και των γύρω χωριών ο κ. Παναγιώτης Πουλάκος, διαχειριστής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πετρίνας. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Συνεταιρισμός τη χρονιά που μας πέρασε έβγαλε γύρω στους 500 τόνους ελαιόλαδο, αλλά φέτος δεν αναμένει πάνω από 300 τόνους. Στην περιοχή, σύμφωνα με τον κ. Πουλάκο, έχει τις τελευταίες ημέρες κάνει αισθητή την παρουσία του και ο δάκος, καθώς η θερμοκρασία πέφτει αρκετά τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες. Σύμφωνα με τον κ. Πουλάκο, η συγκομιδή της Καλαμών στην Πετρίνα αρχίζει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με τους παραγωγούς να προτιμούν πολύ φέτος την ελαιοποίηση λόγω της καλής τιμής στο ελαιόλαδο.

Ευχάριστα ΝΕΑ για το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ! Δείτε την ΤΙΜΗ! ΟΠΕΚΕΠΕ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 - ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΓΑ

Ξεκίνησε η συγκομιδή της ελιάς και στην Ερμιονίδα

Με τις καλύτερες προοπτικές από την άποψη της τιμής, αλλά και της ποιότητας, έχει αρχίσει σιγά-σιγά η συγκομιδή της ελιάς και στην περιοχή της Ερμιονίδας Αργολίδας. Όπως ανέφερε στον ΑγροΤύπο, ο γραμματέας του Συνεταιρισμού, κ. Γιάννης Κοροντίνης, δεν έχει βγει ακόμα τιμή παραγωγού από τον Συνεταιρισμό. Σύμφωνα πάντως με σχετικές εκτιμήσεις, η τιμή και στην Ερμιονίδα θα κυμανθεί στα τρέχοντα επίπεδα της αγοράς.

Ενημέρωση από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ελιάς Ιμέρων

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελιάς Ιμέρων έκανε γνωστό στους ελαιοπαραγωγούς ότι το ελαιοτριβείο του Συνεταιρισμού στα Ίμερα Κοζάνης, θα λειτουργήσει για ελαιοποίηση την φετινή περίοδο από 29/10 εως 30/11. Επίσης γίνεται γνωστό στους παραγωγούς ότι με την πρόοδο συλλογής του ελαιοκάρπου τους το ελαιοτριβείο θα λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδος και σε εικοσιτετράωρη βάση. Σε περίπτωση που υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός ελαιοπαραγωγών η λειτουργία θα παραταθεί. Η σειρά των ραντεβού θα τηρείται αυστηρά για την καλύτερη εξυπηρέτηση, για διαφάνεια και για να περιοριστούν στο ελάχιστο τα παράπονα και οι παρεξηγήσεις.

Ευχάριστα ΝΕΑ για το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ! Δείτε την ΤΙΜΗ! ΟΠΕΚΕΠΕ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 – ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΓΑ – Εβδομάδα πληρωμών!

Από την Τρίτη 25 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες η καταβολή των συντάξεων του Νοεμβρίου 2022 και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Oι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

-Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το ΙΚΑ(ika.gr), τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)

-Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από τοΙΚΑ(ika.gr), τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

Προς ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΟΠΕΚΕΠΕ - ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Νοεμβρίου 2022 θα πληρωθούν ως εξής:

ΟΑΕΕ(oaee.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

ΟΓΑ(oga.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Το ΝΑΤ(nat.gr) και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Ο ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

Επικουρικές Συντάξεις ΕΤΕΑΕΠ

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση.

Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Νοεμβρίου του 2022 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΠΕΚΕΠΕ : Τι ανακοινώθηκε για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ- ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ

Ευχάριστα ΝΕΑ για τις ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 2022 – ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ, Έπεσαν οι υπογραφές!!!

Αυτό και αν είναι απ’ τα ΑΓΡΑΦΑ! Ιδιώτες εισπράκτορες μπαίνουν για εφορία – ΑΑΔΕ! ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr