Έγκαιρη αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ – Κυνήγησαν και πυροβόλησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε… 12χρονος

0
99
έγκαιρη-αντίδραση-της-ελ-ασ-κυνήγησα

Απίστευτη καταδίωξη στην Δυτική Αττική – Αστυνομικοί κυνήγησαν και πυροβόλησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε… 12χρονος

Ειδήσεις: Ένα απίστευτο περιστατικό με καταδίωξη της αστυνομίας σε… 12χρονο οδηγό συνέβη στην Δυτική Αττική.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το itilegrafima.gr

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega ένας 12χρονος αποφάσισε να πάρει κρυφά το αυτοκίνητο της μητέρας και να βγει για βόλτα, χωρίς να το καταλάβει εκείνη. Μόνο που έπεσε πάνω σε περιπολία της αστυνομίας, με το Ι.Χ να κρίνεται ύποπτο και να του γίνεται σήμα για να σταματήσει.

Εκείνος όμως δεν υπάκουσε και αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει, τραυματίζοντας και έναν αστυνομικό, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ δεν είχαν αντιληφθεί οτι στο τιμόνι βρισκόταν ένα μικρό παιδί και θεωρώντας ότι μεταφέρει κάτι παράνομο, επιχείρησαν να το ακινητοποιήσουν πυροβολώντας τα λάστιχα.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ ενημέρωσαν την Άμεση Δράση και έδωσαν τα στοιχεία που οχήματος που καταδίωκαν. Άμεσα οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Μετά από αναζητήσεις το ύποπτο όχημα, εντοπίστηκε και εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη ζήτησαν από τον οδηγό να εξέλθει από το όχημα. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε το θέαμα που αντίκρισαν όταν άνοιξε η πόρτα και είδαν μπροστά τους ένα ανήλικο αγόρι!

Στη συνέχεια ερεύνησαν το αυτοκίνητο αλλά δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον ανήλικο, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Ανηλίκων.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr