Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σκίτσο ενός εκ των δραστών έχουν οι αρχές

0
71
εγκλημα-στα-γλυκά-νερά-σκίτσο-ενός-εκ-τ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ..ΑΣ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν σκίτσο του κοντού δολοφόνου μέσω τω περιγραφών του 30χρονου συζύγου της Καρολάιν ο οποίος έχει πει ότι η εικόνα πλησιάζει πάρα πολύ σε αυτό που μπορούσε να δει όντας δεμένος και έχοντας μία μικρή ορατότητα από το ένα μάτι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αυτή η περιγραφή έχει μικρύνει τη λίστα των υπόπτων σε 30 με 35 άτομα από τα 150 αρχικά καθώς έκαναν έρευνα σε σεσημασμένους που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Υπάρχουν επίσης αρκετά ορφανά δείγματα DNA στη μοιραία σοφίτα τα οποία προς το παρόν δεν φαίνεται να ταυτοποιούνται με την τράπεζα δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η αστυνομία έχει συμπληρώσει πολλά κομμάτια του παζλ που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις έρευνες. Σχετικά με τις εικασίες που γίνονται σχετικά με το έγκλημα, το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι οι χειριστές της υπόθεσης έχουν δώσει απαντήσεις σε πάρα πολλά από τα ερωτήματα από αυτά που έχουν βγει τις τελευταίες ημέρες, σε αρχικό στάδιο της έρευνας. Οι αστυνομικοί μιλούν για τυχαία εισβολή και σπείρες που εισβάλουν σε σπίτια που έχουν ελλιπή μέτρα ασφαλείας, και ενδεχομένως πολλές φορές επιδιώκουν να είναι οι ένοικοι μέσα προκειμένου να τους βασανίσουν και να τους πουν που έχουν περισσότερα ευρήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν τουλάχιστον τρία ύποπτα οχήματα το κρίσιμο διάστημα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το έγκλημα, τα οποία αποτυπώνονται σε κάμερες ασφαλείας και βίντεο ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει πιστοποιηθεί αν είναι κάποιο από αυτά το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες και αυτό γιατί ακόμα δεν έχει αποτυπωθεί κάποια μία πινακίδα που θα μπορούσε να παραπέμπει στον κάτοχο του ΙΧ, ή σε τυχόν κλεμμένο όχημα.

Τέλος, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι η αίσθηση είναι ότι οι έρευνες είναι σε πολύ καλό επίπεδο τουλάχιστον όσον αφορά στην ταυτοποίηση τουλάχιστον ενός εκ των δραστών.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr