Είδη πρώτης ανάγκης για τους Ουκρανούς συγκεντρώνει ο δήμος Πειραιά

0
145
είδη-πρώτης-ανάγκης-για-τους-ουκρανού

Δήμος Πειραιά: Είδη πρώτης ανάγκης για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας συγκεντρώνει ο δήμος Πειραιά.

Συγκεκριμένα, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8.00 έως 14.00 θα συγκεντρώνονται οι δωρεές πολιτών, φορέων και επιχειρήσεων, στην αποθήκη της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 27) για άμεση αποστολή στην Ουκρανία.

Προτεινόμενα προϊόντα:

Τρόφιμα μακράς διάρκειας: ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, παξιμάδια, βρεφικές κρέμες, βρεφικά γάλατα, γάλατα εβαπορέ, κονσέρβες, σάλτσα ντομάτας, λάδι, μέλι, ζάχαρη, τσάι.

Παραφαρμακευτικό υλικό: αντιφλεγμονώδη, αναλγητικά, αντιπυρετικά, αντιβηχικά, γάζες, επιθέματα, αναλγητικές αλοιφές, οινόπνευμα, φυσιολογικούς ορούς.

Λοιπό υλικό: υπνόσακοι, κουβέρτες, παπλώματα, σκούφοι, γάντια, κάλτσες.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Ο Πειραιάς πάντα δείχνει την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη του σε μεγάλες ανθρωπιστικές κρίσεις και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα πράξει και τώρα. Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και να φέρει εις πέρας με επιτυχία το μεγάλο αυτό εγχείρημα εκτός συνόρων, ώστε η βοήθεια που θα συγκεντρωθεί να φτάσει άμεσα στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Καλώ Πειραιώτες, φορείς και επιχειρήσεις, να συνδράμουν στη φιλανθρωπική αυτή εκστρατεία, στηρίζοντας τον λαό της Ουκρανίας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, Ιωάννης Βοϊδονικόλας, δήλωσε: «Η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και το φιλότιμο, δεν περιορίζονται στα στενά γεωγραφικά όρια μιας χώρας. Όλος ο μηχανισμός της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά είναι σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να υποδεχθεί τις χιλιάδες δωρεές των συμπολιτών μας, καθώς το ενδιαφέρον που ήδη εκδηλώνεται είναι πολύ μεγάλο. Καλώ τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά να συνδράμει κατά το μέτρο των δυνατοτήτων του, προκειμένου να προσφέρουμε σημαντική ανακούφιση στον ουκρανικό λαό, στέλνοντας μήνυμα ειρήνης, αγάπης, ελπίδας και έμπρακτης συμπαράστασης από το μεγάλο λιμάνι της χώρας, από τον Πειραιά μας».

Β.Π.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr