Ειδική βάμβακος και συνδεδεμένη φυτικής 2021 -ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ – ΟΠΕΚΕΠΕ

0
250
ειδική-βάμβακος-και-συνδεδεμένη-φυτι

Ειδική βάμβακος και συνδεδεμένη φυτικής 2021 -ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ – ΟΠΕΚΕΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ LIVE-Μαζί, καταβάλλεται προσπάθεια να εξοφληθούν και χιλιάδες απλήρωτοι της ειδικής βάμβακος 2021, λόγω τηλεπισκόπησης και ζημιών από τον καιρό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΟΠΕΚΕΠΕ -Για μια πληρωμή του δεύτερου πακέτου συνδεδεμένων φυτικής παραγωγής έτους 2021 (σπόροι σποράς, βιομηχανική ντομάτα, Κορινθιακή σταφίδα, πορτοκάλια χυμοποίησης, ροδάκινα χυμοποίησης και ρύζι), αλλά και των ζωικών (αιγοπρόβατα, τομέας κτηνοτροφίας και βοοειδή), συνολικού ύψους 80 εκατ. ευρώ περίπου, πριν το Πάσχα… εργάζεται ο Οργανισμός Πληρωμών (ΟΠΕΚΕΠΕ), σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες του ΑγροΤύπου, πλην όμως δεν έχει ακόμα κλειδώσει κάτι τέτοιο.

Ο ΕΦΚΑ πανηγυρίζει αλλά οι συνταξιούχοι αγκομαχούν!! Πληρωμή συντάξεων ΙΚΑ, ΟΠΕΚΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ

Μαζί με τις υπόλοιπες συνδεδεμένες που δεν περιελήφθησαν ως είθισται στο πρώτο πακέτο, θα γίνει προσπάθεια, να πληρωθούν και οι κομμένοι της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος, που μόνο στην Θεσσαλία, υπολογίζονται σε πάνω από 1.000 άτομα. Οι συγκεκριμένοι παραγωγοί κόπηκαν από την πληρωμή αυτή για δυο λόγους. Πρώτον, τους ελέγχους τηλεπισκόπησης (monitoring) του ΟΠΕΚΕΠΕ και δεύτερον επειδή ΕΛΓΑ και ΟΠΕΚΕΠΕ δεν… κατάφεραν για μια ακόμα φορά, να συννενοηθούν, όπως θα έπρεπε, για να περιληφθούν στην πληρωμή, όσοι υπέστησαν ζημιές από τις καιρικές συνθήκες. Το ποσό που δεν καταβλήθηκε σε βαμβακοπαραγωγούς υπολογίζεται σε 10 με 15 εκατ. ευρώ. Τέλος, ενδέχεται τότε να γίνουν και κάποιες πληρωμές ενιαίας 2021 που έχουν μπλοκαριστεί από ελέγχους του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Μπίκας Αλέξανδρος-agrotipos.gr

Ειδική βάμβακος και συνδεδεμένη φυτικής 2021 -ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ – ΟΠΕΚΕΠΕ Τι πληρώθηκαν οι αγρότες – ΟΠΕΚΕΠΕ: Όλη η λίστα με τις ενισχύσεις

ΟΠΕΚΕΠΕ -Τα 234 εκατ. ευρώ να αφορούν σε συνδεδεμένες ενισχύσεις και ενισχύσεις για τα μικρά νησιά Αιγαίου Πελάγους, οι οποίες καταβάλλονται για πρώτη φορά στο πλαίσιο των πληρωμών για τις αιτήσεις 2021.

 

Τι πληρώθηκαν οι αγρότες – ΟΠΕΚΕΠΕ: Όλη η λίστα με τις ενισχύσεις

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr