«Είσαι ο Άγιος Δημήτριος του Λυκαβηττού» – Πλήθος κόσμου στον παπα-Δημήτρη στον Λυκαβηττό

0
166

ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ: Κοσμοσυρροή επικρατεί σήμερα, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό με τον παπά Δημήτρη που έχει προκαλέσει με τις θέσεις του, να τελεί την λειτουργία λίγο μετά το «πάντα μαζί στους Αγίους Ισιδώρους» που είπε την Δευτέρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Άνάμεσα στο πλήθος πιστών σήμερα ήταν και Ιερείς από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Οι πιστοί φέρεται να έκλαιγαν μαζί με τον παπά Δημήτρη και μάλιστα φώναζαν: «Για μας είσαι ο Άγιος Δημήτριος του Λυκαβηττού».


«Είσαι ο Άγιος Δημήτριος του Λυκαβηττού» - Πλήθος κόσμου στον παπα-Δημήτρη στον Λυκαβηττό «Είσαι ο Άγιος Δημήτριος του Λυκαβηττού» - Πλήθος κόσμου στον παπα-Δημήτρη στον Λυκαβηττό «Είσαι ο Άγιος Δημήτριος του Λυκαβηττού» - Πλήθος κόσμου στον παπα-Δημήτρη στον Λυκαβηττό «Είσαι ο Άγιος Δημήτριος του Λυκαβηττού» - Πλήθος κόσμου στον παπα-Δημήτρη στον Λυκαβηττό «Είσαι ο Άγιος Δημήτριος του Λυκαβηττού» - Πλήθος κόσμου στον παπα-Δημήτρη στον Λυκαβηττό «Είσαι ο Άγιος Δημήτριος του Λυκαβηττού» - Πλήθος κόσμου στον παπα-Δημήτρη στον Λυκαβηττό «Είσαι ο Άγιος Δημήτριος του Λυκαβηττού» - Πλήθος κόσμου στον παπα-Δημήτρη στον Λυκαβηττό

protothema.gr

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr