Έκανε την ανήξερη η Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε για την κεταμίνη

0
209

Έκανε την ανήξερη η Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε για την κεταμίνη

Ειδήσεις:  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά την άφιξη της ΓΑΔΑ, φέρεται να τους αστυνομικούς ανθρωποκτονιών «με τι ιδιότητα» την οδήγησαν εκεί και τότε οι αστυνομικοί της έδειξαν το ένταλμα σύλληψης σε βάρος της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν ξεκίνησε μαζί με τους αστυνομικούς από την Πάτρα χθες, για την Αθήνα εμφανιζόταν φοβισμένη.

Έδειχνε συνεργάσιμη, επικοινωνιακή, ελάχιστες φορές κατέβασε το κεφάλι. Επικεντρώθηκε η συζήτηση, όχι στο παιδί της, αλλά στην δική της κατάσταση, περιγράφουν επίσης, προσθέτοντας πως ζήτησε να μιλήσει και με τον άντρα της και με την οικογένεια της αλλά δεν έγινε τελικά κάτι τέτοιο.

Πισπιρίγκου: Δεν έχω κάνει τίποτα. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της κεταμίνης, εμένα ήρθατε να πάρετε;

Αστυνομικοί: Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;

Πισπιρίγκου: Όχι δεν έδωσα στο παιδί τίποτα.

Αστυνομικοί: Πιστεύεις ότι υπάρχει κεταμίνη;

Πισπιρίγκου: Δεν είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα. Θέλω να ελεγχθεί αυτό. Την ώρα που μου χτυπήσατε την πόρτα, γκούγκλαρα να μάθω τι είναι η ουσία κεταμίνη.

Οι καταθέσεις του ιατροδικαστή και της νοσηλεύτριας

Στην κατάθεσή του ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης φέρεται να υποστήριξε ότι ανάλογα με το βάρος του παιδιού, την ηλικία του και τα φάρμακα που έπαιρνε ο θάνατος του επήλθε από μερικά δευτερόλεπτα μέχρι 20 λεπτά.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr