ΕΚΤΑΚΤΟ! Δίκη για βιτριόλι:«Εσύ γνωρίζεις γιατί σου έριξα το βιτριόλι»

0
130
εκτακτο-δίκη-για-βιτριόλιεσύ-γνωρίζ

ΕΚΤΑΚΤΟ! Δίκη για βιτριόλι:«Εσύ γνωρίζεις γιατί σου έριξα το βιτριόλι»

Ειδήσεις: Για πρώτη φορά μετά τη μοιραία 20ή Μαϊού και την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Έφη Κακαράντζουλα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στο μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Κλείνοντας την κατάθεση της η Ιωαννα ζήτησε να τοποθετηθεί τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω τον λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δεν γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή την επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα επιτύχει το σκοπό της».

Αμεσως μετά, ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να κάνει δήλωση με τον αδελφό της Ιωάννας να εκνευρίζεται.

Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το Θύμα…
Αδελφός θυματος: Μη ξανά κοιτάξεις από εδώ!
Κατηγορούμενη: Ξερω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσυ Ιωαννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.
Δίκη για βιτριόλι: «Έκρηξη« της οικογένειας για την Έφη Κακαράντζουλα – «Σκύλα, μας διέλυσες»
Νωρίτερα, την έντονη αντίδραση της μητέρας και του αδερφού της Ιωάννας Παλιοσπύρου προκάλεσε η πρώτη αντίδραση της Έφης Κακαράντζουλα στη δίκη για το βιτριόλι όταν άκουσε το θύμα της επίθεσής της να απαντάει σε ερώτημα του δικηγόρου της για το αν έχει ζητήσει συγγνώμη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, τη ρώτησε: «Σήμερα η κατηγορούμενη σας είπε κάτι;» με το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι να απαντά: «Όχι. Με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα…».

Τότε ακούστηκε η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα να σχολιάζει κάτι χαμηλόφωνα προκαλώντας την οργή της οικογένειας της Ιωάννας.

«Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας! Φίδι, ε φίδι. Μιλάς. Γ@@@ το @@@!» είπε ο αδερφός της Ιωάννας με τη μητέρα της να φωνάζει «σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας, μας διέλυσες…». Τελικά με τη συνοδεία αστυνομικών ο αδελφός της Ιωάννας Παλιοσπύρου βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει, ενώ η μητέρα της κάθισε στη θέση της.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr