ΕΚΤΑΚΤΟ -Δολοφονία Καραϊβάζ : Βίντεο ντοκουμέντο – Αυτοί είναι οι εκτελεστές του δημοσιογράφου

0
43
εκτακτο-δολοφονία-καραϊβάζ-βίντεο-ντ

ΕΚΤΑΚΤΟ -Δολοφονία Καραϊβάζ : Βίντεο ντοκουμέντο – Αυτοί είναι οι εκτελεστές του δημοσιογράφου-Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ – Στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει καρέ – καρέ τους δύο εκτελεστές του δημοσιογράφου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο «φως» το Open, βρίσκεται στα χέρια των υψηλόβαθμων αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ο οδηγός της μοτοσυκλέτας να φοράει ασημί κράνος και ακριβώς από πίσω ο εκτελεστής του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος έχει καλυμμένο το πρόσωπό του.

Δείτε τους δολοφοόνους του Γιώργου Καραϊβάζ:

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ερευνούν σε δύο μέτωπα την υπόθεση.

Το πρώτο αφορά στον εντοπισμό των φυσικών αυτουργών και το δεύτερο στον εντοπισμό (εδώ έχουμε να κάνουμε με εκτιμήσεις) αυτών που έδωσαν την εντολή της εκτέλεσης.

Καλά πληροφορημένη πηγή από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει στο newsbomb.gr ότι «έχουν πέσει όλοι πάνω σε αυτή την υπόθεση. Μπορεί να την ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών, ωστόσο, ασχολούνται όλες οι ειδικές υπηρεσίες που μπορούν να παρέχουν στοιχεία για τη δολοφονία του Καραϊβάζ. Το έγκλημα έχει θορυβήσει ακόμα και κλιμάκια ξένων υπηρεσιών με έδρα την Αθήνα. Η κινητοποίηση του πληροφοριακού δικτύου είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει ποτέ».

Τα προηγούμενα χρόνια έχουν σημειωθεί και άλλες εκτελέσεις από επαγγελματίες δολοφόνους, οι οποίες παραμένουν ανεξιχνίαστες (με εξαίρεση δολοφονία που είχε γίνει σε βάρος επιχειρηματία στη Βούλα).

Υπάρχουν εκτιμήσεις στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ. ότι κάποιες από τις δολοφονίες των τελευταίων τριών ετών (στις οποίες έκανε αναφορά σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου), μπορεί να συνδέονται μεταξύ τους.

Η Αστυνομία προσπαθεί να αξιοποιήσει όλα τα τεχνικά μέσα που διαθέτει. Ιδιαίτερα εάν στη δολοφονία υπήρχε ομάδα υποστήριξης, δηλαδή οι δύο επιβαίνοντες στο σκούτερ είχαν συνεργούς, τότε οι Αρχές εκτιμούν ότι χρησιμοποιήθηκε κάποιο κινητό τηλέφωνο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις οι δράστες χρησιμοποιούν κινητά-σκιές που ανήκουν σε αχυρανθρώπους, τα οποία είναι μίας χρήσης. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, εάν έχει χρησιμοποιηθεί κινητό τηλέφωνο, έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό η τεχνολογία που οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μπορούν να αντλήσουν στοιχεία.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr