ΕΚΤΑΚΤΟ! Έρχονται βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά

0
101
εκτακτο-έρχονται-βροχές-και-καταιγίδ

ΕΚΤΑΚΤΟ! Έρχονται βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά

Ειδήσεις: Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες με την κακοκαιρία να συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού απο την ΕΜΥ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Παράλληλα η ΕΜΥ στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού σημειώνει ότι έρχεται και δεύτερο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή.

Η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα (22-11-2021) και από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

1. Σήμερα Δευτέρα (22-11-2021) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν τα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία την Ήπειρο, τη δυτική Στερέα και τη δυτική Πελοπόννησο.

2. Αύριο Τρίτη (23-11-2021) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στις προαναφερθείσες περιοχές και θα επεκταθούν, από τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και μετά το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα τα ισχυρά φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν, αλλά θα επηρεάσουν πρόσκαιρα την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και πιθανώς τη νύχτα την Αττική.

3. Την Τετάρτη (24-11-2021) τα έντονα φαινόμενα του καιρού θα συνεχιστούν στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν.

4. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός στη χώρα θα παρουσιάσει και νέα επιδείνωση την Παρασκευή (26-11-2021).

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr