ΕΚΤΑΚΤΟ Ληστεία στη Μητροπόλεως: Συνελήφθη και ο συνεργός του 33χρονου αντιεξουσιαστή

0
149
εκτακτο-ληστεία-στη-μητροπόλεως-συνε

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής έπεσε και το δευτερο άτομο που συμμετείχε στη ληστρικη επιδρομή της τράπεζας στη Μητροπολεως.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως προκειται για πρόσωπο που κινείται στο χώρο των ποινικών. Οι ιδιες πηγές λένε πως ο συλληφθείς φέρεται να γνωρίστηκε με τον 33χρονο αντιεξουσιαστή στις φυλακές και όταν ο αναρχικός βγήκε με άδεια και δεν επέστρεψε, ξεκίνησαν να πραγματοποιούν ληστρικές επιθέσεις.

Θυμίζεται πως χθες πήραν τον δρόμο για τις φυλακές, αμέσως μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, ο 33χρονος που κατηγορείται για την ένοπλη ληστεία τράπεζας επί της οδού Μητροπόλεως στις 14 Σεπτεμβρίου, αλλά και η 34χρονη φίλη του, επίσης κατηγορούμενη στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος και των τριών συλληφθέντων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σωρεία αδικημάτων. Κατά περίπτωση αντιμετωπίζουν κατηγορίες για: Ληστεία από κοινού κατά συρροή, συνέργεια, διακεκριμένη οπλοφορία άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, οπλοφορία άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, διακίνηση ναρκωτικών, αγορά και κατοχή από κοινού, άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση, οπλοκατοχή κατά συναυτουργία, υπόθαλψη και βία κατά υπαλλήλων.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr