Έκτακτο μήνυμα για ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ! Μάταια περιμένουν!! ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ- ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2022!!

0
134

Περιεχόμενα

Έκτακτο μήνυμα για ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ! Μάταια περιμένουν!! ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΙΚΑ (ika.gr)- ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2022!! – Τι ακριβώς έχει συμβεί!

BLACK FRIDAYΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Δεκάδες συνταξιούχοι με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, μάταια περιμένουν επί μήνες να λάβουν από τον ΕΦΚΑ τα ποσά των αναδρομικών που δικαιούνται. Η αποκάλυψη έγινε από το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων και οι οφειλές αφορούν την περίοδο για το 11μηνο (Ιούνιος 2015 – Μάιος 2016).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων, κατέφυγαν στην έσχατη λύση να αποστείλουν εξώδικο προς την Διοίκηση του Φορέα, σε μια προσπάθεια να εκτελεστούν αυτές οι 160 δικαστικές αποφάσεις, που έχουν στην διάθεσή τους.

Παράλληλα, το Ενιαίο Δίκτυο έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, καταγγέλλοντας τον ΕΦΚΑ ότι με αλχημείες προσέφυγε στην αρμόδια επιτροπή του ΣτΕ, ώστε να εγκρίνει την εισαγωγή σε πιλοτική δίκη με απώτερο σκοπό τη μείωση του διαστήματος διεκδίκησης των αγωγών από πέντε χρόνια σε ενδεκάμηνο.

Έγινε και αυτό ! ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ BLACK FRIDAY 2022 – ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, PLAISIO, MEDIA MARKT- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΟΓΑ

Τον Οκτώβριο του 2020, προσθέτουν οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων, η κυβέρνηση δήθεν εκτέλεσε την απόφαση του ΣτΕ για το ενδεκάμηνο, δίνοντας αναδρομικά για περικοπές στις κύριες συντάξεις, αφήνοντας εκτός, δώρα κύριας και επικουρικής καθώς και τις περικοπές στην επικουρική σύνταξη, (επεστράφησαν χρήματα δηλαδή μόνο στο 40% των συνταξιούχων). Τελικά, μέσω της διαδικασίας της φορολόγησης από αυτά τα αναδρομικά, το 55% δόθηκε πίσω στα δημόσια ταμεία.

Το ΕΝΔΙΣΥ καλεί τον Γενικό Επίτροπο της Επικράτειας των Διοικητικών Δικαστηρίων, την Πανελλήνια Ένωση Δικαστών των Διοικητικών Δικαστηρίων και τους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, να αντιδράσουν ως προς την μη εφαρμογή των τελεσίδικων αποφάσεων των Διοικητικών Δικαστηρίων. Δίνει δε περιθώριο 15 ημερών προς την Διοίκηση του ΕΦΚΑ ώστε να καταβληθούν τα αναδρομικά στους δικαιούχους, διαφορετικά θα προχωρήσει σε νέες δικαστικές πρωτοβουλίες.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ που εκδόθηκε το περασμένο καλοκαίρι και ουσιαστικά απαγόρευσε από συνταξιούχους να διεκδικήσουν ποσά από επικουρικές συντάξεις και δώρα, η Κυβέρνηση είχε ξεκαθαρίσει πως όποιες δικαστικές αποφάσεις κατατεθούν στον αρμόδιο Φορέα, θα εκτελούνται κανονικά και τα ποσά θα απονέμονται στους δικαιούχους.

Έκτακτο μήνυμα για ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ! Μάταια περιμένουν!! ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ- ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2022!! – Ξεκινάει η μάχη των προσφορών!

Ημέρες προσφορών έρχονται στην ελληνική αγορά με αφορμή την Black Friday 2022. Αυτό που θα γίνει για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα είναι πως θα έχουμε ένα τριήμερο προσφορών που θα ξεκινήσει από την Black Friday 2022.

Φέτος η Black Friday 2022 πέφτει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022. Τα καταστήματα όμως θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 27/11. Έτσι θα έχουμε ένα τριήμερο ΠΣΚ με εκπτώσεις, που θα ξεκινήσει από 25/11 και θα κρατήσει μέχρι 27/11.

Ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή 27/11 – Το ωράριο

Το ωράριο λειτουργίας στις 27 Νοεμβρίου θα διαμορφωθεί ως εξής

Τhe Mall Athens

Το Mall στο Μαρούσι υποδέχεται πελάτες την Κυριακή με ωράριο λειτουργίας 11:00 – 20:00.

Golden Hall

Και το Golden Hall μένει ανοιχτό τις ίδιες ώρες.

Athens Metro Mall και Avenue

Τα καταστήματα των δύο εμπορικών κέντρων μπορούν να επισκεφτούν οι καταναλωτές επίσης από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

McArthurGlenn

Τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, παραμένουν ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 20:00.

Έκτακτο μήνυμα για ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ! Μάταια περιμένουν!! ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ- ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2022!!

Το ωράριο στα σούπερ μάρκετ

Κλειστός θα παραμείνει ο Σκλαβενίτης που μένει ανοιχτός την Κυριακή μόνο κατά τις εορταστικές περιόδους, ενώ ανοιχτός, όπως και όλες τις Κυριακές που ορίζει ο νόμος, είναι ο ΑΒ Βασιλόπουλος με ωράριο που εξυπηρετεί συνήθως από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Κλειστά μένουν τις Κυριακές και τα σούπερ μάρκετ Μασούτης με πέντε εξαιρέσεις:

  • Αεροδρόμιο «Μακεδονία» τις ώρες 07:00 – 23:00
  • Καταστήματα Ασπροβάλτα, Ν. Πέραμος, Θάσος, τις ώρες 10:00 – 17:00
  • Καταστήματα Ν. Επιβάτες, Μηχανιώνα, Περαία, Επανωμή, 10:00 – 15:00

Τα Μy Market ανακοίνωσαν ότι θα είναι ανοιχτά αυτά τα καταστήματα:

Έκτακτο μήνυμα για ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ! Μάταια περιμένουν!! ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ- ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2022!!

Για το Lidl μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα που βγαίνουν οι ανακοινώσεις, πατώντας ΕΔΩ.

Το ίδιο ισχύει και για το σούπερ μάρκετ «Κρητικός» που κάνει ανακοίνωση ΕΔΩ.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τη Black Friday 2022

Δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο ισχύον ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, αφού κάτι τέτοιο υφίσταται μόνον σε εορταστικές περιόδους ή εφόσον ανοίξουν τα καταστήματα μία από τις Κυριακές που ορίζονται για κάθε χρόνο.

Οι 3 επόμενες Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά το 2022

Με τις αλλαγές που έχουν εφαρμοστεί, οι επόμενες Κυριακές του 2022 θα πέσουν:

  • Στις 27 Νοεμβρίου 2022
  • Στις 11 Δεκεμβρίου 2022, την προτελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα
  • Στις 18 Δεκεμβρίου 2022, την τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα

Πότε πέφτει η Cyber Monday 2022

Αν προσθέσουμε και τη Cyber Monday 2022 στην εξίσωση, τότε θα έχουμε ένα 4ημερο προσφορών, καθώς φέτος η Cyber Monday 2022 πέφτει Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει την Black Friday 2022 της 25ης Νοεμβρίου, καθώς και τα ανοιχτά μαγαζιά της Κυριακής 27/11. Απλώς η διαφορά είναι πως η Cyber Monday αφορά εκπτώσεις και προσφορές για αγορές αποκλειστικά από το διαδίκτυο.

Κακός χαμός στο BLACK FRIDAY 2022 – ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, PUBLIC- ΝΕΑ στο vouchers.gov.gr

Δελτίο ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 για τους ΑΓΡΟΤΕΣ: Έως 30/ 11 η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΕΚΕΠΕ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr