ΕΚΤΑΚΤΟ! Ώρες αγωνίας για τον 22χρονο μετά το εργατικό ατύχημα – Δίνει μάχη για την ζωή του

0
70
εκτακτο-ώρες-αγωνίας-για-τον-22χρονο-με

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΚΡΗΤΗ! Ώρες αγωνίας για τον 22χρονο μετά το εργατικό ατύχημα – Δίνει μάχη για την ζωή του

Ειδήσεις: Ο άτυχος 22χρονος άνδρας που τραυματίστηκε την ώρα που εργαζόταν σε κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο δίνει μάχη για τη ζωή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost, ο άτυχος νέος παραμένει διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, φέροντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με τους γιατρούς να τονίζουν πως ακόμα η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Το χρονικό

Σημειώνεται ότι το περιστατικό έλαβε χώρα την Δευτέρα, όταν ο 22χρονος βρισκόταν στο κέντρο διασκέδασης στην Ανώπολη όπου εργάζεται.

«Όπως έδειξε η αυτοψία που πραγματοποίησε τόσο το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου όσο και η Επιθεώρηση Εργασίας ο νεαρός ήταν ασφαλισμένος εργαζόμενος στο κέντρο διασκέδασης. Στο χώρο υπάρχει μία πίστα η οποία λειτουργεί ως ασανσέρ από τον πρώτο στον δεύτερο όροφο. Οι εργαζόμενοι είχαν κατεβάσει κάποια τραπέζια με την πίστα στον κάτω όροφο. Ο 22χρονος βρισκόταν στο επάνω μέρος και όπως περπατούσε δεν αντιλήφθηκε ότι η πίστα ήταν κατεβασμένη με αποτέλεσμα να πατήσει και να πέσει από ύψος 3,5 μέτρων», τόνισε μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς.

Πρώτο μέλημα να χαρακτηριστεί εργατικό το ατύχημα

Πρώτο μέλημα του Εργατικού Κέντρου είναι να χαρακτηριστεί το ατύχημα ως εργατικό ώστε να μπορέσει ο 22χρονο να έχει τα οφέλη που πρέπει για να δώσει τη μάχη για την υγεία του.

«Για εμάς το βασικό είναι να χαρακτηριστεί εργατικό ατύχημα γιατί αυτό δίνει άλλα οφέλη στο παιδί. Έχει αρκετά θετικά ως προς την περίθαλψη, τη νοσηλεία αλλά και την αποκατάστασή του καθώς το βασικό είναι το παιδί να κερδίσει τη μάχη και να επιστρέψει στην καθημερινότητά του», ανέφερε σχετικά ο κ. Βοργιάς ενώ παράλληλα επεσήμανε πως στη συνέχεια θα φανεί αν υπάρχει κάποια ευθύνη σε αυτό το ατύχημα.

«Αυτό είναι κάτι που θα φανεί στο πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας. Ήδη, χθες, άνθρωποι της Επιθεώρησης έκαναν αυτοψία στο χώρο ενώ εντός των επόμενων ημερών θα βγει το πόρισμα», δήλωσε ο κ. Βοργιάς.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr